У Кам’янському з концертом виступить популярна група “Діти Фрістайла”

16 жовтня о 18.00 у Кіноконцертному залі “МИР” у лівобережній частині Кам’янського відбудеться концерт популярної групи “Діти Фрістайла”.

Артисти порадують кам’янчан новою україномовною програмою в якій прозвучать добре відомі українцям хіти “Ревную”, “Обійму-Поцілую”, “Жорстока любов”, а також нові пісні “Чорнобаївка”, “Горить москва», «Ленд Ліз»,  які створені для підняття бойового духу наших захисників і захисниць!

Частина отриманих коштів з  концерту буде спрямована на підтримку ЗСУ.

Квитки  від 200 грн у касі ККЗ “МИР”.

Що відомо про гурт “Діти Фрістайла”

“Діти Фрістайлу” – це молодіжна група, за форматом – поп-рок. У складі групи 3 молодих музикантів: близнюки Денис і Анатолій Супруненки (фронтмен і вокал-гітара), та Анатолій Караман (вокал, гітара). Гурт створений 2014 року композитором і продюсером Анатолієм Розановим – творцем знаменитої групи “Фристайл” та всіх її хітів. До першого складу гурту увійшли діти учасників колективу “Фристайл”. Тривалий час гурт виконував пісні інших виконавців, робив пародії на відомих співаків та різних виконавців шансону.

Після початку повномасштабного вторгнення колектив виконує переважно пісні українською мовою. Репертуар власних пісень зріс до понад 50. Частина з них стала народними – “Чорнобаївка”, “Нравіцця – не нравіцця” та інші.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *