Categories: Це цікаво

“Хазяїн 2. На своїй землі”: коли прем’єра на “1+1 Україна”

13 жовтня о 23:00 на “1+1 Україна” відбудеться прем’єра телевізійного фільму “Хазяїн 2. На своїй землі”. Глядачі знову побачать Богдана Бенюка в образі харизматичного і вольового Терентія Пузиря, який стикається з найважчим випробуванням у своєму житті.

Відмовившись виїжджати з рідного села на тлі загрози повномасштабного вторгнення російських військ до України, бізнесмен Терентій Пузир опиняється під окупацією. Коли росіяни перетворюють його агрофірму на військову базу, а терор щодо його односельців набирає шалених обертів, він постає перед складним вибором – пристосовуватися в надії на власне виживання чи діяти заради порятунку всієї громади.

На одному знімальному майданчику знову зустрілись Богдан Бенюк, Віктор Жданов, Ольга Сумська. Також в продовження історії про Терентія Пузиря глядачі побачать молодих українських акторів  – Валентину Сергеєву, Катерину Алексєєву, Іллю Пономаренка.

Віктор Жданов / Фото: пресслужба каналу “1+1”

“Хазяїн 2. На своїй землі” – це історія про мужність, силу духу та незламність українців, про боротьбу за свободу і право жити на своїй землі.

“24 лютого 2022 року абсолютно кардинально змінило всіх нас. На захист нашої Батьківщини стали не тільки Збройні сили України, а і ті, хто працює на нашій українській землі. І не має значення, це тракторист чи власник агрофірми. Наш Хазяїн постає перед вибором, коли весь його світ окуповують окупанти. Я думаю, Карпенко-Карий точно хотів би побачити свого персонажа в умовах боротьби за свободу і незалежність нашої рідної землі”, – ділиться Богдан Бенюк.

Нагадаємо, 2021 року з’явилася перша частина “Хазяїна” – сучасна українська класика на новий лад. Стрічка створювалась за мотивами однойменної соціальної комедії класика української літератури Івана Карпенка-Карого та демонструвала особливий погляд на вічний конфлікт – взаємостосунки батьків і дітей. У другій частині доля персонажа Терентія Пузиря матиме розвиток та покаже нові карколомні перевтілення.

Ольга Сумська та Віктор Жданов / Фото: пресслужба каналу “1+1”

Над виробництвом телевізійного фільму працювала “Основа Фільм Продакшн”. Проєкт реалізуовано за підтримки USAID.

Автори сценарію – Тарас Антипович, Валентина Руденко, Тарас Ткаченко. Режисери – Тарас Ткаченко та Заза Буадзе. Продюсери – Вікторія Горенштейн та Тетяна Куц.

Прем’єру “Хазяїна 2. На своїй землі” глядачі побачать 13 жовтня о 23:00 на телеканалі “1+1 Україна” та на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Олена

Recent Posts

Допомога з Кам’янського на фронт (відео)

Про чергову допомогу розповів міський голова Андрій Білоусов. "У рамках програми «Допомога фронту» разом із…

5 хв. ago

Кам’янське – в трійці міст, де прийняли найбільше переселенців

На сьогодні кількість внутрішньо переміщених осіб у Дніпропетровській області продовжує зростати. Про це повідомляє голова…

24 хв. ago

Кам’янське втратило захисника

Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "24 вересня в лікарні від отриманих поблизу населеного пункту Піщане…

55 хв. ago

На Дніпропетровщині виявили злочинну групу, яка переправляла ухилянтів за кордон

На Дніпропетровщині учасників злочинної групи судитимуть за організацію незаконної схеми виїзду за кордон військовозобов’язаних. Фігуранти…

1 годину ago

Освітяни Кам’янського отримали відзнаку від військових

Наказом командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша нагороджено почесною відзнакою УДА «Крила добровольців» директорку департаменту…

2 години ago

Кам’янська “Бджола” передала EcoFlow для ЗСУ

Про чергову допомогу розповіли у ГО "Бджола". "Звернулась родина військового Данила, нашого камʼянчанина. Відреагували одразу.…

2 години ago