Спорт-квест для незламних: ветерани з Каметсталі стали учасниками міського заходу

Мужніх не зупинити: у годину випробувань вони стають на захист України, після демобілізації – знову у виробничій команді, а ще можуть підтвердити свою сталеву міць на спортивному майданчику. Команда ветеранів з Каметсталі взяла активну участь у міському спортивно-патріотичному заході.

Сталева шістка – Євген Мар’їн, Максим Кривописький, Ігор Могила, Сергій Яровий, Сергій Чухманський і Едуард Аноткін – гідно представили металургійний комбінат на спортивному форумі «Незламний народ незламної країни», який вперше у Кам’янському провели до Дня захисників і захисниць України. Захід об’єднав справжніх героїв сьогодення – ветеранів війни, військовослужбовців, правоохоронців, родини захисників.

Приємно, що серед учасників заходу, відзначених міськими нагородами, – наш колега з цеху мереж та підстанцій Едуард Аноткін, відомий громадський тренер з армрестлінгу й армліфтингу. Кам’янський міський голова Андрій Білоусов вручив йому подячний лист, відзначивши таким чином активну життєву позицію ветерана-металурга, його значний внесок у популяризацію здорового способу життя та участь в обласній спартакіаді серед учасників бойових дій «Титани UA».

Ветерани з Каметсталі приєдналися до спорт-квесту і якнайкраще виявили себе у фізичних активностях на всіх локаціях – чи то в дартсі, чи у силових та ігрових вправах, чи у веслуванні на тренажерах, чи у настільному тенісі. І водночас отримали чимале задоволення від зустрічей та спілкування з іншими учасниками заходу.

Максим Кривописький, токар цеху випробувань:

– Радий стати учасником цього шикарного заходу, дуже подобається і активність, і спілкування. Такі заходи дійсно потрібні, це певною мірою «перезавантаження» для нас – і фізичне, і в думках. Відчути приємне «мирне» напруження у м’язах від фізичних вправ, випробувати себе у різних змаганнях, а головне, познайомитися і поспілкуватися із хорошими, цікавими людьми – це надає сил і наснаги. Було б добре, якби такі заходи відбувалися частіше.

Сергій Яровий, розливальник сталі конвертерного цеху:

– Це дуже добре, коли разом збираються усі побратими – і ті, з ким тільки-но познайомився, і ті, з ким поряд був у бою. Саме тут я бачу хлопців, з якими разом йшов воювати у перший день повномасштабного вторгнення, а потім служив в одному батальйоні, і я щиро радію цій новій зустрічі. Кожен з нас хоче зустрітися з побратимами, які зараз залишаються на бойових рубежах. Я бажаю їм сили і витримки, повернутися живими і неушкодженими, щоб ми усі разом знову взяли участь у таких мирних, дружніх спортивних баталіях.

Олена

Recent Posts

Кам’янська “Бджола” передала EcoFlow для ЗСУ

Про чергову допомогу розповіли у ГО "Бджола". "Звернулась родина військового Данила, нашого камʼянчанина. Відреагували одразу.…

22 хв. ago

YAKTAK та Святослав Вакарчук презентували спільну пісню “На нічному небі” (відео)

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук та Ярослав Карпук, більш відомий під сценічним іменем YAKTAK,…

30 хв. ago

У Кам’янському відбувся чемпіонат з художньої гімнастики

3 жовтня у Камянському на базі ДЮСШ №4 пройшов Чемпіонат міста з художньої гімнастики. У…

59 хв. ago

На Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП, двоє загиблих

На трасі Дніпро-Павлоград сталася смертельна аварія, внаслідок якої загинув водій та дитина.  Про це повідомляє…

1 годину ago

Рецепт дня: Яловичина в соусі цахтон

Кавказький соус Цахтон - суміш кисломолочного продукту з додаванням великої кількості свіжої зелені, а також…

2 години ago

У Дніпрі та області курсуватиме модернізований електропотяг

“Укрзалізниця” модернізувала електропоїзд ЕПЛ2Т “Борсук”. Найближчими днями він буде курсувати у Дніпропетровській області. У ньому…

2 години ago