Categories: Економіка

Молодь Каметсталі дарує радість дитячим серцям

Благодійні акції з візитами до спеціальних дитячих установ міста стають вже доброю традицією для молодіжної організації Каметсталі. Днями своє тепло та увагу молодіжка подарувала дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, завітавши до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Кам’янської міської ради.  

Гості приготували для діточок насичену культурно-спортивну програму: захоплюючий футбол, гру «Дженга», майстер-клас з виготовлення фігурок з різнокольорових повітряних куль, а ще стильні тимчасові тату. Та найбільшою окрасою цією пам’ятної зустрічі стали щасливі посмішки дітей. Гарний настрій, азарт та веселощі – цього дня ніхто не залишився поза увагою, відчувалася справжня сімейна атмосфера.

Звісно, гості не залишили дітлахів і без подарунків. Сталева родина Каметсталі передала діткам набори шкільного приладдя від Метінвесту та солодкі смаколики.

Керівництво навчального закладу сердечно подякувало молодіжній раді за увагу та турботу про дітей. З особливою теплотою дітки проводжали своїх друзів, завдяки яким яскраві враження надовго залишаться в їхній пам’яті.

Наступна зустріч, без сумніву, відбудеться вже скоро. Активісти планують знову навідатися в гості до дітей, аби подарувати їм свято і зробити все можливе, щоб дітки, які потрапили сюди з різних причин, не відчували себе покинутими та самотніми в цьому світі.

Денис Орлиогло, активіст молодіжної організації Каметсталі: 

– Бачити щасливі очі дітей – то була найкраща нагорода для кожного з нас. Ми розуміємо, що такі зустрічі дуже важливі для цих дітлахів, і ми готові надавати їм підтримку й надалі. Наш візит став яскравим прикладом того, як ми, молодіжка Каметсталі, можемо зробити світ навколо себе кращим, а в дитячих серцях запалити іскру любові та надії.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському успішно реалізують проєкт “Бюджет участі. Діти” (відео)

Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Упродовж останніх 7 років у Кам'янському успішно діє…

20 хв. ago

У Кам’янському відбудеться засідання міської ради

18 жовтня відбудеться пленарне засідання 60-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом порядку денного можна ознайомитись за посиланням.…

2 години ago

На телеканалі “СТБ” відбудеться прем’єра мелодрами “Впізнай мене” (відео)

У понеділок 7 жовтня о 20:00 на телеканалі "СТБ" відбудеться прем'єра 8-серійної мелодрами "Впізнай мене". Серіал…

3 години ago

Міжнародні партнери передали Дніпропетровщині три спецавтівки

Дніпропетровщина отримала від міжнародних партнерів три спеціалізовані автомобілі. Допомогу профінансували уряди Канади і Данії за…

4 години ago

У Дніпрі помер колишній заступник мера

Пішов з життя колишній заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. Він помер у кареті швидкої…

4 години ago

Рецепт дня: Рибні котлети з консерви

Рибні котлети з фаршу робить кожна господиня - це смачно, швидко і просто. Однак є…

5 години ago