Голова Жіночої сотні «З любовʼю» м. Камʼянське Тетяна Сетракова приєдналася до ПП «Бджола»

Про це вона повідомила у своїх соціальних мережах.

“Дорогі друзі, мені вже 70 з хвостиком, та я не збираюся зупинятися. Вважаю, що ми Не маємо права відпочивати і стояти осторонь, поки в країні точиться така страшна війна, а наші діти там, в окопах, на фронті.
Як ви знаєте, я очолюю волонтерську організацію «Жіноча сотня «З любов’ю»». За десять років роботи руками нашої команди було виготовлено більше 100 гектарів маскувальних сіток. Це більше 90 футбольних полів! В кожен вузлик ми вкладаємо свою віру та любов. Виготовляємо маскувальний одяг для наших рідних Захисників – аби сховати їх від ворога та зберегти їхні життя.
Ми робимо все від щирого серця: збираємо продукти, одяг, інструменти, печемо смаколики. Дякую всім, хто долучається до цієї допомоги! Для мене, як для багатьох із вас, важливо, щоб наші хлопці на фронті знали: ми завжди з ними. Ми пам’ятаємо їх потреби – і це наш святий обов’язок виконувати їх якнайшвидше.
Сьогодні хочу повідомити про своє рішення приєднатися до політичної партії “Бджола”. ЇЇ очільник, наш міський голова Андрій Білоусов, був поруч з нашою організацією з самого початку, допомагаючи з перших днів війни, з 2014 року. Тоді, коли багато хто у суспільстві ще й не розумів, що відбувається, а ми вже створювали перші сітки для передової та допомагали Атовцям. Потім ми почали співпрацювати і з партією «Бджола». Її активісти регулярно поставляють нам тканини для сіток та одягу, а також необхідну для роботи техніку. Тож для мене «Бджола» – це про дію, про небайдужість, про відповідальність за майбутнє. Ми робимо одну справу – допомагаємо нашим захисникам перемогти наволоч, що прийшла до нас в дім. А разом ми зможемо ще більше, аби наблизити нашу перемогу.
З вірою в Україну і з любов’ю до наших Захисників,
Тетяна Сетракова”, – поділилася волонтерка.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *