Вітаю З Днем Міста!

Цими вихідними вересневими днями – Кам`янське відзначатиме свій 268-ий День народження! Наше рідне місто – відоме в Україні не тільки своєю промисловою потужністю,але й працелюбними, талановитими, добрими та щирими людьми, які прославили його в самих різних галузях науки, економіки, спорту та мистецтва далеко за межами нашої держави!

Найголовніша цінність Кам`янського – його люди, які відчувають себе частиною великої дружної родини. День міста – об’єднує кожного з нас в громаду всіх тих, хто народився, живе і працює в Кам`янському, щодня, сприяючи матеріальному та духовному розвитку, його майбутньому.
В останні роки завдяки плідній співпраці міського голови, депутатського корпусу, місто утворюючих підприємств та наполегливій праці всіх його мешканців, Кам`янське поступово змінюється на краще. З`являються нові дороги, спортивні майданчики, театри, дитячі садочки та школи, в багатьох місцях рясніють дерева, кущі та квіти. Все це створює більш комфортні умови для проживання людей.
Переконаний, ми всі разом досягнемо ще вагоміших результатів, зробимо чимало корисних, добрих справ, які забезпечать процвітання та відродження нашого міста!
Від всієї душі бажаю кожному мешканцю міста здоров`я, мирного неба, сімейного благополуччя, добробуту, натхнення та втілення в життя найамбітніших планів та задумів. Нехай робота кожного з нас принесе багато користі і перспектив Кам`янському. Висловлюю слова подяки всім за самовіддану працю, любов та вірність рідному місту!
Зі святом!

Голова кам янської міської організації
ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *