Інгедієнти:
Приготування:
1. Гарбуз розрізати, прибрати насіння, промити овоч і нарізати його кубиками середнього розміру. Викласти гарбуз в глибоку ємність, залити водою з розчиненою в ній содою. Залишити на ніч, вранці воду злити, і обсушити шматочки гарбуза на паперовому рушнику.
2. У каструлю або казан висипати цукор, влити 80 мл води, поставити ємність на плиту. Варити сироп на повільному вогні, помішуючи, до кипіння, а потім через 1-2 хвилини вимкнути.
3. Викласти гарбуз в сироп, перемішати і залишити на 3-4 години. Після цього гарбуз прибрати шумівкою, а сироп злити в іншу ємність.
4. Лимон нарізати часточками, викласти в сироп, залити ним гарбуз і довести до кипіння. Вимкнути вогонь, залишити остигати.
5. Застелити деко пергаментним папером або взяти решітку, викласти на неї шматочки гарбуза і сушити в духовці 2-3 години при 50°C. Готові гарбузові цукати обваляти в цукровій пудрі і подавати до столу.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Перевірив хід ремонтних робіт у приміщенні, де невдовзі…
Жодного міксера, вагів чи зайвої метушні — лише кілька простих рухів, і ароматний пиріг з золотистою скоринкою вже печеться…
Поліцейські Синельниківщини затримали чоловіка, причетного до вбивства знайомого. Під час побутового конфлікту підозрюваний наніс потерпілому…
У передмісті Дніпра, у місті Підгородне, виявили унікальну колекцію старовинних автомобілів. Місцеві жителі називають його…
18 жовтня у Дніпрі відбувся етап Дитячої ліги Дніпра з дзюдо серед юнаків та дівчат…
Про це повідомив віцепрезидент Національної федерації шашок України Леонід Бройтман. Стали відомі дати та місце проведення…