Інгедієнти:
Приготування:
1. Гарбуз розрізати, прибрати насіння, промити овоч і нарізати його кубиками середнього розміру. Викласти гарбуз в глибоку ємність, залити водою з розчиненою в ній содою. Залишити на ніч, вранці воду злити, і обсушити шматочки гарбуза на паперовому рушнику.
2. У каструлю або казан висипати цукор, влити 80 мл води, поставити ємність на плиту. Варити сироп на повільному вогні, помішуючи, до кипіння, а потім через 1-2 хвилини вимкнути.
3. Викласти гарбуз в сироп, перемішати і залишити на 3-4 години. Після цього гарбуз прибрати шумівкою, а сироп злити в іншу ємність.
4. Лимон нарізати часточками, викласти в сироп, залити ним гарбуз і довести до кипіння. Вимкнути вогонь, залишити остигати.
5. Застелити деко пергаментним папером або взяти решітку, викласти на неї шматочки гарбуза і сушити в духовці 2-3 години при 50°C. Готові гарбузові цукати обваляти в цукровій пудрі і подавати до столу.
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Сьогодні разом із родинами загиблих воїнів, представниками громадської організації…
Прокурори Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра у межах кримінального провадження викрили та припинили діяльність шахрайського…
Вчетверте в Україні стартував Національний конкурс відеосюжетів «Репортер 2025». Долучитися до нього запрошують й учнів…
Про епідемічну ситуацію на Дніпропетровщині доповів голова обласної ради Микола Лукашук. "Щодо епідемічної ситуації в…
Команда української співачки Аліна Гросу вперше прокоментувала чутки, що вона вагітна первістком. Такі плітки виникли не на порожньому місці.…
13 грудня у Дніпрі відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «GRANI», у якому взяли участь юні музиканти з…