Інгедієнти:
Приготування:
1. Гарбуз розрізати, прибрати насіння, промити овоч і нарізати його кубиками середнього розміру. Викласти гарбуз в глибоку ємність, залити водою з розчиненою в ній содою. Залишити на ніч, вранці воду злити, і обсушити шматочки гарбуза на паперовому рушнику.
2. У каструлю або казан висипати цукор, влити 80 мл води, поставити ємність на плиту. Варити сироп на повільному вогні, помішуючи, до кипіння, а потім через 1-2 хвилини вимкнути.
3. Викласти гарбуз в сироп, перемішати і залишити на 3-4 години. Після цього гарбуз прибрати шумівкою, а сироп злити в іншу ємність.
4. Лимон нарізати часточками, викласти в сироп, залити ним гарбуз і довести до кипіння. Вимкнути вогонь, залишити остигати.
5. Застелити деко пергаментним папером або взяти решітку, викласти на неї шматочки гарбуза і сушити в духовці 2-3 години при 50°C. Готові гарбузові цукати обваляти в цукровій пудрі і подавати до столу.
Сьогодні, 12 жовтня, на стадіоні "Надія" пройде гра Кубку Дитячо-юнацької ліги Дніпропетровської області U-11 (2014 р.н.) На…
Вчора, 11 жовтня, на вул. Запорізькій в Кам’янському сталася аварія. Про це повідомили в соцмережах.…
На Всеукраїнському екологічному конкурсі "Eco-Hackathon" чудові результати продемонстрували учні Наукового ліцею імені Анатолія Лигуна. Про це…
За вчинення злочину поліцейські Жовтих Вод оголосили жінці про підозру у пограбуванні пенсіонера. За два…
Упродовж року команда Центру молодіжних ініціатив Кам'янського втілювала проєкт "МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у…
Про це розповів голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі та вранці агресор бив по Нікопольщині. З…