Інгедієнти:
Приготування:
1. Гарбуз розрізати, прибрати насіння, промити овоч і нарізати його кубиками середнього розміру. Викласти гарбуз в глибоку ємність, залити водою з розчиненою в ній содою. Залишити на ніч, вранці воду злити, і обсушити шматочки гарбуза на паперовому рушнику.
2. У каструлю або казан висипати цукор, влити 80 мл води, поставити ємність на плиту. Варити сироп на повільному вогні, помішуючи, до кипіння, а потім через 1-2 хвилини вимкнути.
3. Викласти гарбуз в сироп, перемішати і залишити на 3-4 години. Після цього гарбуз прибрати шумівкою, а сироп злити в іншу ємність.
4. Лимон нарізати часточками, викласти в сироп, залити ним гарбуз і довести до кипіння. Вимкнути вогонь, залишити остигати.
5. Застелити деко пергаментним папером або взяти решітку, викласти на неї шматочки гарбуза і сушити в духовці 2-3 години при 50°C. Готові гарбузові цукати обваляти в цукровій пудрі і подавати до столу.
У суботу, 5 квітня, на Січеславській Набережній сталася аварія. Там зіштовхнулися Chery та Volkswagen. Інцидент…
У суботу, 5 квітня, у Камʼянському на базі СК “Прометей” відбувся відкритий чемпіонат міста з…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру чоловіку за крадіжку з магазину. Чоловік виніс з магазину несплачений…
Вранці 5 квітня, о 07:04, на вулиці Миру села Миролюбівка Раївської сільської територіальної громади Синельниківського…
5 квітня у Дніпрі на Слобожанському проспекті сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса з пасажирами…
Про це повідрмив мер міста Андрій Білоусов. "Вітаю, громадо! Ніч у Камʼянському минула без надзвичайних…