Інгедієнти:
Приготування:
1. Гарбуз розрізати, прибрати насіння, промити овоч і нарізати його кубиками середнього розміру. Викласти гарбуз в глибоку ємність, залити водою з розчиненою в ній содою. Залишити на ніч, вранці воду злити, і обсушити шматочки гарбуза на паперовому рушнику.
2. У каструлю або казан висипати цукор, влити 80 мл води, поставити ємність на плиту. Варити сироп на повільному вогні, помішуючи, до кипіння, а потім через 1-2 хвилини вимкнути.
3. Викласти гарбуз в сироп, перемішати і залишити на 3-4 години. Після цього гарбуз прибрати шумівкою, а сироп злити в іншу ємність.
4. Лимон нарізати часточками, викласти в сироп, залити ним гарбуз і довести до кипіння. Вимкнути вогонь, залишити остигати.
5. Застелити деко пергаментним папером або взяти решітку, викласти на неї шматочки гарбуза і сушити в духовці 2-3 години при 50°C. Готові гарбузові цукати обваляти в цукровій пудрі і подавати до столу.
Музей історії м. Кам’янське відкрив унікальний виставковий проєкт "ANIMALтерапія". 5 вересня відбулося урочисте відкриття, яке зібрало перших відвідувачів,…
Слідчі Дніпра скерували до суду справу відносно серійного крадія. Судитимуть зловмисника, який з весни цього року…
У державному ПриватБанку заявили, що наразі у застосунку є складнощі при створенні платежів, оновленні виписки…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Оборонці неба знищили на Дніпропетровщині 7 безпілотників, повідомили…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у Кам’янському минула тихо – без…
Правоохоронці встановили, що 47-річний підозрюваний облаштував на подвір’ї плантацію, де вирощував 710 кущів конопель. Чоловік…