Інгедієнти:
Приготування:
1. Гарбуз розрізати, прибрати насіння, промити овоч і нарізати його кубиками середнього розміру. Викласти гарбуз в глибоку ємність, залити водою з розчиненою в ній содою. Залишити на ніч, вранці воду злити, і обсушити шматочки гарбуза на паперовому рушнику.
2. У каструлю або казан висипати цукор, влити 80 мл води, поставити ємність на плиту. Варити сироп на повільному вогні, помішуючи, до кипіння, а потім через 1-2 хвилини вимкнути.
3. Викласти гарбуз в сироп, перемішати і залишити на 3-4 години. Після цього гарбуз прибрати шумівкою, а сироп злити в іншу ємність.
4. Лимон нарізати часточками, викласти в сироп, залити ним гарбуз і довести до кипіння. Вимкнути вогонь, залишити остигати.
5. Застелити деко пергаментним папером або взяти решітку, викласти на неї шматочки гарбуза і сушити в духовці 2-3 години при 50°C. Готові гарбузові цукати обваляти в цукровій пудрі і подавати до столу.
Велика ймовірність підвести тих, хто чекає від вас на вчасно зроблену роботу, а небажання спілкуватися з коханою людиною…
Домашнє насильство — це проблема, яка часто залишається непоміченою, хоча торкається значної кількості людей. Щоб…
Прокурори Дніпра викрили медиків на хабарі у майже 9 тис доларів США за фіктивні діагнози…
Захід відвідав міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні відбулося урочисте завершення першого тренінгу для тренерів за…
Про це повідомили на КП "Аульський водовід". "ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ЛІВОБЕРЕЖНОЇ ЧАСТИНИ МІСТА! Шановні мешканці…
У Синельниково курсанти допомогли знайти зниклу 89-річну бабусю. До поліції звернулась жінка з проханням про…