В мистецькій школі Кам’янського опановують нові креативні форми навчальної роботи

8 жовтня 2024 року на фортепіанному відділі КЗ СМО “Мистецька школа № 2” КМР відбувся І шкільний конкурс фортепіанної майстерності “Presto Music” на краще виконання етюду.

Конкурс проводився з метою розвитку фортепіанного мистецтва, підвищення рівня виконавської майстерності, умінь та навичок молодих піаністів, щоб зробити для них процес вивчення фортепіанних етюдів більш цікавим, а також для налагодження комунікації з батьками.

Загалом в конкурсі взяли участь 40 вихованців. Учні певного класу вчили однаковий, заздалегідь обраний етюд. Це дало змогу всім учням опинитися в рівних умовах. А виконували ці етюди за завісою, для неупередженого оцінювання журі. Викладачі мали змогу тільки чути рівень виконання, але не бачити виконавця.

Родзинкою заходу стало те, що до складу журі були запрошені батьки учнів, які взяли активну участь в обговоренні оцінок та підсумовування результатів. Таким чином батьки отримали змогу проаналізувати рівень підготовки своїх дітей, поспілкуватися з адміністрацією школи та її викладачами.

У фіналі цього заходу переможці отримали отримали кубки, медалі та дипломи, які для них підготувала адміністрація школи.

Возможно, это изображение 6 человек и помост

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *