Готується хрін із помідорами без варіння дуже просто і не потребує стерилізації, якщо закривати його на зиму. У закуску можна додавати будь-яку кількість спецій і хрону на свій смак. Але пам’ятайте, що чим гостріша страва, тим краще збережеться консервація.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Півлітрові банки заздалегідь промийте і простерилізуйте. Найзручніше це робити в мікрохвильовці.
2. Помідори вимийте та крупно наріжте. За бажанням їх можна очистити від шкірки – для цього обдайте овочі окропом. Хрін почистіть від шкірки та крупно наріжте.
3. М’якоть помідорів подрібніть блендером або м’ясорубкою. Те ж саме зробіть із коренем хрону. Часник натріть на тертці або пропустіть через прес.
4. Змішайте хрін із томатним соком і тертим часником. Всипте сіль, трохи цукру й улюблені прянощі. Залиште закуску на 40-60 хвилин, щоб спеції розчинилися.
5. Розлийте хрін із томатами по банках. Закривати рекомендується металевими, а не пластиковими кришками – вищий шанс, що закуска не заграє. Зберігати соус можна тільки в холодильнику протягом 6-9 місяців.
На відкритті спортивного заходу побував міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському стартував ІІІ Всеукраїнський…
Інцидент стався 6 жовтня. З’ясувалося, що водій підходив до свого трактора, а вантажівка, яка стояла…
Вранці 11 жовтня мешканців Кам'янського шокував стан центральних вулиць. Вочевидь, вічний тут відбувався справжній безлад.…
Представники влади, бізнесу, громадськості, центру зайнятості, ТЦК та ветерани області. Майже 250 людей онлайн і…
У Дніпрі шукають 70-річного Віталія Острася. 9 жовтня він залишив помешкання на житловому масиві Тополя-3,…
Напередодні співачка KOLA презентувала свій новий емоційний трек «Титанік». Композиція оспівує кохання, що перемагає всі…