Готується хрін із помідорами без варіння дуже просто і не потребує стерилізації, якщо закривати його на зиму. У закуску можна додавати будь-яку кількість спецій і хрону на свій смак. Але пам’ятайте, що чим гостріша страва, тим краще збережеться консервація.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Півлітрові банки заздалегідь промийте і простерилізуйте. Найзручніше це робити в мікрохвильовці.
2. Помідори вимийте та крупно наріжте. За бажанням їх можна очистити від шкірки – для цього обдайте овочі окропом. Хрін почистіть від шкірки та крупно наріжте.
3. М’якоть помідорів подрібніть блендером або м’ясорубкою. Те ж саме зробіть із коренем хрону. Часник натріть на тертці або пропустіть через прес.
4. Змішайте хрін із томатним соком і тертим часником. Всипте сіль, трохи цукру й улюблені прянощі. Залиште закуску на 40-60 хвилин, щоб спеції розчинилися.
5. Розлийте хрін із томатами по банках. Закривати рекомендується металевими, а не пластиковими кришками – вищий шанс, що закуска не заграє. Зберігати соус можна тільки в холодильнику протягом 6-9 місяців.
У четвер, 2 жовтня, на вулиці Посполитій (колишній Гвардійській) сталася ДТП. Попередньо, там зіштовхнулись BMW…
З нагоди поважного ювілею керівництво Криничанської селищної ради завітало з подарунками та щирими вітаннями до…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "За повідомленням начальника ОВА, цієї…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цієї ночі ворог атакував область БпЛА. Гучно було…
У четвер, 2 жовтня, у Дніпрі на Сонячній Набережній сталася ДТП. Зіткнулися автомобіль Opel та…
2 жовтня, о 21:05, на провулку Золотий Дніпровського району Кам’янського, сталася пожежа. Горів дах літньої…