Готується хрін із помідорами без варіння дуже просто і не потребує стерилізації, якщо закривати його на зиму. У закуску можна додавати будь-яку кількість спецій і хрону на свій смак. Але пам’ятайте, що чим гостріша страва, тим краще збережеться консервація.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Півлітрові банки заздалегідь промийте і простерилізуйте. Найзручніше це робити в мікрохвильовці.
2. Помідори вимийте та крупно наріжте. За бажанням їх можна очистити від шкірки – для цього обдайте овочі окропом. Хрін почистіть від шкірки та крупно наріжте.
3. М’якоть помідорів подрібніть блендером або м’ясорубкою. Те ж саме зробіть із коренем хрону. Часник натріть на тертці або пропустіть через прес.
4. Змішайте хрін із томатним соком і тертим часником. Всипте сіль, трохи цукру й улюблені прянощі. Залиште закуску на 40-60 хвилин, щоб спеції розчинилися.
5. Розлийте хрін із томатами по банках. Закривати рекомендується металевими, а не пластиковими кришками – вищий шанс, що закуска не заграє. Зберігати соус можна тільки в холодильнику протягом 6-9 місяців.
Водій фури, порушивши правила обгону на перехресті, спровокував дорожньо-транспортну пригоду, через яку загинув водій ВАЗ.…
16 листопада, напередодні Міжнародного дня студента, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками органів студентського…
Дуже апетитні сосиски в тісті легко готуються і швидко з'їдаються. Ця страва точно не залишиться…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "російська армія атакувала Дніпровський район. Пошкоджена інфраструктура. Зараз…
Від 1 січня 2025 року педагогічні працівники середніх шкіл почнуть отримувати щомісячну доплату в розмірі…
Компанія Warner Bros. Pictures оприлюднила новий трейлер сімейного пригодницького екшну, заснованого на популярній комп'ютерній грі…