Інгредієнти:
Приготування:
1. У невеликій каструлі змішайте молоко з гарбузовим пюре. Розігрійте на середньому вогні, щоб вони добре змішалися, але не доводьте до кипіння.
2. В іншій мисці змішайте какао-порошок, цукор і спеції. Поступово додайте суміш какао та спецій до гарячого молока з гарбузом, постійно помішуючи.
3. Не кип’ятіть напій, а розлийте гаряче гарбузове какао по чашках. Прикрасьте збитими вершками.
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Сьогодні ми відзначаємо першу річницю роботи Центру життєстійкості «Місце…
Мешканці Кам’янського звернули увагу на те, що популярний дитячий ігровий майданчик, розташований у центрі міста на…
18 травня актори Театру ім. Лесі Українки виїжджали на одноденні гастролі до Запоріжжя, де на…
24 травня у Кам’янському пройде спортивно-масовий захід “Велодень 2025”. Цьогорічна подія об’єднає юних учасників на…
У рамках реалізації молодіжної політики у Кам’янському заснували Об’єднання учнівського самоврядування — новий підрозділ Молодіжної…
Фільм Сари Джесіки Паркер "Перший ряд" про українську балетну трупу та ветерана війни Олександра Терена…