У Кам’янському виступить популярний гурт “Лісапетний батальйон”

22 листопада у кіноконцертному залі “Мир” м. Кам’янське буде “запалювати” популярний український гурт “Лісапетний батальйон” на чолі з неповторною Наталією Фаліон.  Справжні зірки з народу, переможці телевізійного проєкту “Україна має талант” і просто прикольні тітки завітають до нашого міста з новою програмою “Неповторна Україна”. Про це повідомляє сайт «Культура сьогодні».

Цього дня “важка артилерія українського гумору” завдасть потужний удар суцільного позитиву. До вашої уваги дві години сміхотерапії, нові пісні та улюблені хіти, подарунки для глядачів У новій програмі “Неповторна Україна”, з якою перед кам’янчанами виступлять всенародні улюбленці, зібрані пісні, завдяки яким глядачі відчують увесь біль, ненависть, лють та силу українського народу. А ще неповторне почуття гумору, яке притаманне лише українцям і не покидає нас ні в часи радості, ні в часи печалі.

У своїх нових піснях гурт “Лісапетний Батальйон” розповідає про “сусідку”, яка заважає жити, про те, що не буває чужих дітей, особливо в такі страшні часи, про неповторну УКРАЇНУ, та про прекрасних українських жінок. А ще порадує дотепними жартами та добре відомими хітами.

Для Вас звучатимуть такі улюблені хіти, як “Лісапет”, “Давай, баби давай”, “Сама файна”, “Дві долі”, а також нові пісні, які були написані вже під час війни, “Він з Бучі, вона з Ірпіня”, “Зібрались бабоньки в неділю на зорі”, “Війна війною, а город городом”, та багато інших хітів.

Початок концерту о 18:00

Вартість квитків від 250-00 грн, купити он-лайн можна за посиланням або в касі ККЗ “Мир” за номером тел. 067-360-11-04

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *