Кам’янська тенісистка – переможниця відбіркового турніру Svitolina & Stakhovskyi Tennis Tour

У Львові на хардових кортах тенісного клубу LEOSPORT завершився четвертий та останній відбірковий турнір Svitolina&Stakhovskyi Tennis Tour 2024 by Nova Post для юнаків і дівчат віком до 14 років, повідомляє kamyanske.com.ua.

Цей захід зібрав талановитих тенісистів з різних куточків України, змагання проходили за підтримки відомих зірок тенісу — Еліни Світоліної та Сергія Стаховського.

У фінальному матчі зустрічалися львів`янка Єлизавета Гучко та вихованка кам`янської ДЮСШ№3 Аріана Багбая, тренера Сергія Козченка. Перемогу святкувала наша тенісистка, яка отримала перепустку до Підсумкового турніру.

Усі переможці та призери

  • Дівчата: Аріана Багбая (Камʼянське), Єлизавета Гучко (Львів).
  • Хлопці: Юрій Осика (Львів), Максим Малий (Чорноморськ).

Серія щорічних турнірів для українських тенісистів у вікових категоріях до 12 та до 14 років Svitolina & Stakhovskyi Tennis Tour by Nova Post була заснована під час повномасштабного вторгнення для підтримки молодих талантів, які живуть і продовжують свій тенісний розвиток в Україні під час війни.

Турнір складається з чотирьох відбіркових турнірів у різних містах України та фінального турніру – Фіналу. За результатами відбіркових турнірів вісім найкращих юнаків та дівчат здобувають можливість брати участь у фінальному турнірі, де визначаються переможці. Усі учасники Фіналу отримують гранти на свій спортивний розвиток, подальшу підтримку Фонду та наставництво від українських тенісистів Еліни Світоліної та Сергія Стаховського.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *