На Дніпропетровщині біля церкви шахрайка пограбувала пенсіонерку

Неодноразово засуджена за майнові злочини жінка заволоділа золотими прикрасами 75-річної потерпілої та втекла.

Подія сталася 15 жовтня, близько 12-ї години, по вул. Шатохіна у місті Покров. Потерпіла повідомила, що до неї підійшла незнайома жінка та запропонувала «поворожити», на що остання відповіла, що в неї не має грошей. Після чого зловмисниця зняла з вух жінки її золоті сережки. На прохання не робити цього та повернути прикрасу злодійка не відреагувала та пішла. Потерпіла надала правоохоронцям детальний опис незнайомки та викрадених сережок. Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції відділення поліції Nº2 Нікопольського районного управління поліції за декілька годин розшукали та затримали фігурантку.

Нею виявилася 42-річна місцева мешканка. Жінку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Золоті вироби остання здала до місцевого ломбарду. Золоті прикраси поліцейські повернули їх власниці.

16 жовтня слідчі відділення поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *