Categories: Події

У бібліотеці Кам’янського відбувся важливий захід для школярів

17 жовтня в бібліотеці на проспекті Шевченка, на базі юнацького сектору, для учнів 8-го класу відбувся захід, присвячений темі кримінальної відповідальності за диверсії та терористичні акти.

Сучасні бібліотеки сьогодні виконують не лише функцію літературних просторів, а й стають важливими платформами для просвітницької та соціальної діяльності. А такі заходи є надзвичайно важливими для молоді, особливо в контексті постійних викликів, з якими стикається українське суспільство, оскільки допомагають школярам краще усвідомлювати правові норми та відповідальність за порушення закону.

На зустріч завітала заступник директора ювенальної превенції м. Кам’янське, Любов Головій, яка надала учням інформацію стосовно кримінальних наслідків, які чекають на тих, хто наважується на скоєння таких злочинів, як диверсії або терористичні акти.

Організацією заходу займалася Суха В. Л., яка ретельно підготувала змістовну і водночас доступну для старшокласників програму. Учасники мали можливість задати питання щодо правової відповідальності та дізнатися, як закон діє в інтересах захисту суспільства від загрозливих дій, що можуть порушити мир та безпеку.

Подібні зустрічі відіграють ключову роль у формуванні правової свідомості серед молоді. Старшокласники змогли дізнатися про конкретні механізми, якими держава захищає своїх громадян від терористичних загроз, а також як важливо дотримуватися закону у повсякденному житті. Захід підвищив рівень розуміння того, що кожен громадянин має відповідальність перед суспільством за свої дії, особливо у часи, коли країна переживає складні політичні та соціальні виклики.

Margaret

Recent Posts

Юні футболісти Кам’янського вийшли до чвертьфіналу Кубку ДЮФЛДО

17 жовтня у місті Дніпро відбувся матч 1/8 фіналу Кубку ДЮФЛДО, в якому команда ДЮФШ…

2 хв. ago

У Кам’янському відбулася сесія міськради

18 жовтня у Кам'янському відбулося чергове засідання сесії міської ради. До порядку денного були включені…

25 хв. ago

2025 рік подарує щастя та озолотить лише п’ять знаків Зодіаку

У 2025 році, який настане вже незабаром, представники п'яти знаків Зодіаку зможуть розбагатіти. Вони отримають…

34 хв. ago

«Ігри ветеранів»: оборонців з Дніпропетровщини запрошують взяти участь в спортивних змаганнях

Оборонців області запрошують взяти участь у змаганнях з кіберспорту та кросфіту. «Ігри ветеранів» цьогоріч проходитимуть…

1 годину ago

На Дніпропетровщині 24 роки не можуть знайти чоловіка

У Дніпропетровській області шукають 59-річного Олега Тимошенка. 13 січня 2000 року чоловік пішов з дому…

2 години ago

У Дніпрі зіштовхнулися Audi та мотоцикліст: є постраждалий

У четвер, 17 жовтня, у Дніпрі на Слобожанському проспекті сталася ДТП. Під мостом зіткнулись мотоцикл…

2 години ago