Студентам Кам’янського розповіли про домашнє насилля

Домашнє насильство – не норма: поліцейський Кам`янського провів лекцію для здобувачів вищої освіти.
«Будь-хто може зіткнутися з даною проблемою, однак краще попередити її, ніж мати негативні наслідки», – зазначає старший інспектор сектору протидії домашньому насильству Кам’янського районного управління поліції Олег Данілов.
На запрошення Дніпровського університету митної справи та фінансів поліцейський провів для студентів правовий захід, присвячений темі запобігання домашньому насильству. Під час зустрічі він ознайомив молодь з поняттям та видами насилля, розповів про можливість запобігання йому та зазначив, яка є відповідальність за його вчинення. Надав контактні дані служб, куди можна звернутися за допомогою.
Окрім цього, поліцейський розповів студентам про роботу сектору протидії домашнього насильства та важливість взаємодії правоохоронців з неурядовими організаціями, які покликані допомагати, постраждалим від насильства.
Студенти активно приймали участь в обговоренні, наводили життєві приклади, аналізували різні ситуації та всі разом вчилися уникати конфліктних ситуацій та протидіяти агресії.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *