Рецепт дня: Хрусткі курячі видбивні

Правильний кляр для курячих відбивних зробить м’ясо соковитим і м’яким, зберігаючи ніжність курки. Страва набуває апетитної золотистої скоринки та пікантного смаку. Ми пропонуємо найсмачніший і оригінальний рецепт кляру, з яким курка вийде незрівнянною.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 700 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • часник – 1 зубч;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 5 стол. л.;
  • сметана – 5 стол. л.;
  • олія для смаження – 4 стол. л.;
  • сіль, перець за смаком;
  • паприка, мускатний горіх за смаком.

Приготування:

1. Куряче м’ясо наріжте дрібними пластинками та відбийте з двох боків. Зручно робити це через плівку, щоб молоток не бруднився. Посипте м’ясо сіллю, перцем та улюбленими спеціями.

2. Цибулю крупно наріжте та викладіть у чашу блендера. Додайте часник, сметану й улюблені спеції, подрібніть до однорідності. Потім у цю масу вбийте яйця та вмішайте борошно. Збийте все вінчиком.

3. Відбивні викладіть у кляр і залиште маринуватися на 30 хвилин. Якщо немає часу, то просто занурте шматочки в хрусткий кляр для відбивних і викладіть на сковорідку з розігрітою олією.

4. Смажте відбивні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *