Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче м’ясо наріжте дрібними пластинками та відбийте з двох боків. Зручно робити це через плівку, щоб молоток не бруднився. Посипте м’ясо сіллю, перцем та улюбленими спеціями.
2. Цибулю крупно наріжте та викладіть у чашу блендера. Додайте часник, сметану й улюблені спеції, подрібніть до однорідності. Потім у цю масу вбийте яйця та вмішайте борошно. Збийте все вінчиком.
3. Відбивні викладіть у кляр і залиште маринуватися на 30 хвилин. Якщо немає часу, то просто занурте шматочки в хрусткий кляр для відбивних і викладіть на сковорідку з розігрітою олією.
4. Смажте відбивні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
До Дня Незалежності України у Лівобережному парку провели культурно-патріотичний захід для мешканців громади «Незалежність у…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Мав честь, разом з настоятелем Козацької церкви Пресвятої…
Серіал "Емілі в Парижі" повертається з п’ятим сезоном, прем'єра якого відбудеться 18 грудня. У нових…
22 серпня у Музеї історії міста Кам’янського відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів конкурсу дитячої творчості…
Патрульні виявили у водія водійське посвідчення з ознаками підробки. Подія сталася сьогодні 22 серпня, під…
У п'ятницю, 22 серпня, на в'їзді в Дніпро сталася аварія. Зіткнулись три автівки - Daewoo…