Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче м’ясо наріжте дрібними пластинками та відбийте з двох боків. Зручно робити це через плівку, щоб молоток не бруднився. Посипте м’ясо сіллю, перцем та улюбленими спеціями.
2. Цибулю крупно наріжте та викладіть у чашу блендера. Додайте часник, сметану й улюблені спеції, подрібніть до однорідності. Потім у цю масу вбийте яйця та вмішайте борошно. Збийте все вінчиком.
3. Відбивні викладіть у кляр і залиште маринуватися на 30 хвилин. Якщо немає часу, то просто занурте шматочки в хрусткий кляр для відбивних і викладіть на сковорідку з розігрітою олією.
4. Смажте відбивні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
У Кривому Розі чоловік вирішив піти до магазину з гранатою в руках. Його «аксесуар» одразу…
З 13 по 22 жовтня у Кам’янському відбудеться низка яскравих спортивних заходів, які зберуть юних…
На вулиці Калнишевського недалеко від площі Захисників України у Кривому Розі під парканом знайшли протитанкову…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "За повідомленням начальника ОВА, захисники неба знищили в…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері по Покровській громаді Синельниківського району ворог застосував…
З 2 по 8 жовтня у місті Осієк (Хорватія) проходив чемпіонат Європи з кульової стрільби…