Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче м’ясо наріжте дрібними пластинками та відбийте з двох боків. Зручно робити це через плівку, щоб молоток не бруднився. Посипте м’ясо сіллю, перцем та улюбленими спеціями.
2. Цибулю крупно наріжте та викладіть у чашу блендера. Додайте часник, сметану й улюблені спеції, подрібніть до однорідності. Потім у цю масу вбийте яйця та вмішайте борошно. Збийте все вінчиком.
3. Відбивні викладіть у кляр і залиште маринуватися на 30 хвилин. Якщо немає часу, то просто занурте шматочки в хрусткий кляр для відбивних і викладіть на сковорідку з розігрітою олією.
4. Смажте відбивні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
Дніпропетровщина отримала 9 одиниць спецтехніки, яка стане в нагоді й під час прибирання доріг взимку.…
Про це попереджає ГУР. Анонімні акаунти у Telegram шукають людей, згодних за гроші вийти на…
Біля ТЦ "Вавилон" у Дніпрі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі "Daewoo Lanos" та "ВАЗ". Про…
З 19 по 20 жовтня 2024 року в місті Ротенбург на Фульді (Німеччина) відбулося масштабне…
Українській аудиторії пропонується другий локалізований трейлер фільму «Пригоди Паддінгтона в Перу». Це вже третя частина…
Напередодні опалювального сезону, який планується розпочати 1 листопада, міський голова Андрій Білоусов перевірив хід ремонтних…