Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче м’ясо наріжте дрібними пластинками та відбийте з двох боків. Зручно робити це через плівку, щоб молоток не бруднився. Посипте м’ясо сіллю, перцем та улюбленими спеціями.
2. Цибулю крупно наріжте та викладіть у чашу блендера. Додайте часник, сметану й улюблені спеції, подрібніть до однорідності. Потім у цю масу вбийте яйця та вмішайте борошно. Збийте все вінчиком.
3. Відбивні викладіть у кляр і залиште маринуватися на 30 хвилин. Якщо немає часу, то просто занурте шматочки в хрусткий кляр для відбивних і викладіть на сковорідку з розігрітою олією.
4. Смажте відбивні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
На спортивному заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні провели фінал і нагородження переможців відкритого…
Делегація посольств Великої Британії, Естонії, Канади, Норвегії, Фінляндії та Швеції відзначила важливість роботи центру, який…
Поліція встановлює обставини побиття неповнолітньої дівчини в м. Павлоград. 12 грудня до поліції надійшло повідомлення…
11 грудня заступник міського голови з житлово-комунальних питань Дмитро Губський провів плановий прийом жителів громади.…
У Кривому Розі спеціальна комісія ухвалила рішення про повернення майже дворічної доньки Мєлєк її матері — 17-річній випускниці інтернату…
У Львові на 66-му році життя внаслідок хвороби помер Степан Гіга — відомий український співак, народний артист України. Він…