У Кам’янському провели благодійний “Гарбузовий фест” на підтримку ЗСУ

У Кам’янському, в комунальному закладі “Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №31 “Барвінок”, відбувся яскравий благодійний ярмарок під назвою “Гарбузовий фест”. Цей захід був організований на підтримку Збройних Сил України та об’єднав вихованців і батьків садочка, а також представників інших установ міста.

Активну участь у ярмарку взяли представники Комунального закладу “Дитячий екологічний центр” (КЗ ДЕЦ) Кам’янської міської ради на чолі з директоркою Ларисою Долиною. До них приєдналися заступниця з навчально-методичної роботи Ольга Громова та методистка Оксана Кізенко. ДЕЦ вже не вперше підтримує благодійні ініціативи на користь українських військових.

Попередні ініціативи та внесок у збір коштів

Це не перший благодійний захід, до якого долучився Дитячий екологічний центр. Навесні колектив закладу брав участь у ярмарку, організованому комунальним закладом “Ліцей №26” Кам’янської міської ради. Тоді було придбано картини, квіти та інші вироби на суму 1000 гривень, що стало внеском у збір коштів на придбання дрону для військових.

Цього разу, під час осіннього “Гарбузового фесту”, метою збору коштів було придбання автомобіля для військових. Ініціатором цієї благодійної акції виступив департамент освіти Кам’янської міської ради.

Відвідувачі могли насолодитися виставками, конкурсами та майстер-класами. Також на ярмарку можна було придбати різноманітні поробки, смаколики, пиріжки, гарбузову кашу, а для найменших гостей організували катання на конях.

Представники Дитячого екологічного центру також долучилися до збору коштів, придбавши патріотичні вироби ручної роботи та іграшки на суму майже 1000 гривень, що стало новим внеском на підтримку ЗСУ.

Margaret

Recent Posts

На Дніпропетровщині Lada Kalina врізалася у припарковану вантажівку

22 жовтня, зранку на вулиці Спасівській (до декомунізації - Спаській) в Саксаганському районі Кривого Рогу…

28 хв. ago

Український ветеранський фонд презентував путівник “Шлях ветерана” — інструмент для ветеранів т

У Києві відбулася презентація путівника «Шлях ветерана», який насамперед покликаний спростити процес звільнення з військової…

13 години ago

Небезпечний дрифт призвів до ДТП у Кам’янському (відео)

На камери відеоспостереження компанії Дніпронет потрапила аварія, яка сталася сьогодні, 22 жовтня, вдень. У центрі…

14 години ago

Які культурні заходи чекають на кам’янчан

Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 23 по 30 жовтня. Музей історії міста Кам’янське,…

15 години ago

На Дніпропетровщині підліток на мопеді потрапив у ДТП

Про це розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…

15 години ago

Голова Волонтерського центру «Павутинка» приєдналася до політичної партії «Бджола»

Про це волонтерка розповіла на своїй сторінці в Facebook. "У Єдності-сила! Свою волонтерську діяльність я розпочала…

15 години ago