Categories: Це цікаво

Еротичний трилер з Ніколь Кідман “Дівчинка” покажуть в Україні (відео)

Вукраїнських кінотеатрах покажуть еротичний трилер “Дівчинка” ( в інших варіантах «Хороша погана дівчинка» (Babygirl) із голлівудською акторкою Ніколь Кідман («Мулен Руж», «Години», «Догвіль», «З широко відкритими очима») у головній ролі.

За роль у цьому фільмі акторка отримала одну з найпрестижніших нагород у світі — «Кубок Вольпі». Кідман була визнана найкращою акторкою за результатами голосування журі 81-го Венеційського міжнародного кінофестивалю, що завершився 7 вересня.

За сюжетом, владна керівниця міжнародної корпорації (Ніколь Кідман) закручує роман зі своїм стажером (Гарріс Дікінсон). Їхні стосунки порушують не тільки корпоративну етику, а й норми суспільної моралі, адже хлопець набагато молодший за давно одружену головну героїню. Але пристрасть бере гору над розумом. Разом вони досліджують питання сексуальності, влади та домінування в сучасному світі корпоративної культури.

Гарріс Дікінсон є одним із найперспективніших акторів свого покоління («Трикутник смутку», «Залізний кіготь», «Там де раки співають», «Чаклунка»). До зіркового касту також приєдналися Софі Вайлд («Говори до мене») та культовий Антоніо Бандерас («Маска Зорро», «Відчайдушний», трилогія «Діти шпигунів», «Шкіра, в якій я живу», «Індіана Джонс та реліквія долі»).

Режисеркою найпровокаційнішого фільму року виступила акторка та письменниця із Нідерландів Халіна Рейн («Чорна книга», «Тіло, тіло, тіло»).

Стрічка стане першим фільмом А-класу з маркуванням «тільки для дорослих» на українських екранах за багато років. Наразі картина вже визнана міжнародною пресою та критиками видатною, а експерти пророкують проєкту не тільки успіх у прокаті, а й численні номінації на премії «Оскар» та «Золотий Глобус».

На великі екрани України фільм «Хороша погана дівчинка» вийде взимку 2025 року.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському в мудульному містечку відкрили простір, дружній до дитини(відео)

На відкритті побував мер андрій Білоусов. "Сьогодні в модульному містечку Кам’янського разом із єпископом Української…

16 хв. ago

У Дніпрі на колегії ОВА відзвітували про виконання обласного бюджету за 9 місяців

На засідання колегії, під головуванням начальника ОВА Сергія Лисака, керівники профільних департаментів звітували про стан…

2 години ago

До уваги ВПО, які мешкають у Кам’янському: як отримати грошову допомогу на оренду житла

Благодійний Фонд «Право на захист» за підтримки ГФУ (UHF) проводить збір даних для отримання грошової…

2 години ago

Під Дніпром жінка штрикнула гостя ножем

Вдарила знайомого ножем: криворізькі поліцейські затримали підозрювану у злочині. Під час виниклого конфлікту нападниця завдала…

3 години ago

У театрі Кам’янського зіграють “Чарівні мелодії оперети”

30 листопада на Малій сцені Театру ім. Лесі Українки відбудеться прем’єра концерту оркестру і солістів…

4 години ago

На Дніпропетровщині в барі побилися чоловіки: один з них помер

За підозрою у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень чоловікові поліцейські Павлограда затримали місцевого жителя. Внаслідок конфлікту між…

4 години ago