У театрі Кам’янського зіграють “Чарівні мелодії оперети”

30 листопада на Малій сцені Театру ім. Лесі Українки відбудеться прем’єра концерту оркестру і солістів театру під назвою “Черівні мелодії оперети”.

Пустотлива, весела, легковажна і прекрасна! Оперета занурює нас у особливий, майже казковий, безтурботний та щасливий світ. Ні, звичайно, у героїв трапляються прикрощі і тривоги, але швидкоплинні… Вони часом страждають від нерозділеного кохання, але дуже недовго… Бо неодмінно станеться щасливий випадок, прийдуть на допомогу друзі, проясняться заплутані обставини і всі неприємності зникнуть, як легка хмара в ясний сонячний день. день. За цю сонячність ми й любимо оперету! Нам теж дуже хочеться туди, до цих веселих, милих, ошатних, веселих людей…

Але все ж таки головне, що надає опереті її магічну привабливість – це музика! У концерті «Чарівні мелодії оперети» у виконанні солістів театру та оркестру ви почуєте арії та дуети з оперет, написаних королями жанру: Імре Кальманом, Йоганном Штраусом, Францем Легаром та іншими знаменитими композиторами.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *