У Кам’янському районі молодик викрав авто

У Вільногірську поліцейські повідомили про підозру 19-річному юнаку за незаконне заволодіння автомобілем. Молодика зупинили за кермом викраденого легковика в м.Дніпро. Транспортний засіб вилучили.

Повідомлення про викрадення автомобіля ВАЗ-21061 надійшло до поліції 6 жовтня. Як встановили правоохоронці, о 8:00 власник припаркував автівку поблизу місця роботи, а вже близько 12:00 виявив її відсутність.

Поліцейські відпрацювали прилеглу територію, переглянули записи з камер відеонагляду та з’ясували особу автокрадія. Ним виявився 19-річний колега потерпілого. Також оперативники встановили й маршрут автомобіля, який виїхав за межі міста. Зупинили транспортний засіб вже на одній із вулиць у Дніпрі патрульні поліцейські.

За погодженням із Жовтоводською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *