Освітяни Кам’янського переймають досвід у країнах Скандинавії

Розпочато освітянський тур ВГУ до країн Скандінавії. Учасники туру мають можливість зануритися в професійну атмосферу та налагодити міжнародні партнерські стосунки з європейськими закладами освіти. До неї долучилися і освітяни Кам’янського: директор департаменту освіти Наталія Рева а також деректори декількох навчальних закладів.

В програмі: німецька гімназія Марієнталь в Гамбурзі, датська гімназія Грібсков в Гельсінге, естонська гімназія Крістіна в Талліні та литовська гімназія МУШ у Вільнюсі, а також українська школа Родовід в Копенгагені і українська школа у Вільнюсі. Програма надзвичайно насичена: викладачі відвідають освітні установи та познайомляться з міжнародними проєктами. Це не лише унікальний досвід професійного нетворкінгу та інтеграції української освіти в європейське середовище, а й важлива можливість гідно представити Україну на міжнародній арені в такий складний час російської агресії.

Сьогодні кам’янчани ознайомилися із системою німецької освіти в гімназії Марієнталь в Гамбурзі.

“Дякуємо німецьким колегам за спілкування та досвід яким вони поділилися.
Особлива подяка нашим захисникам за те, що виборюють для нас право бути вільними і представляти Україну на світовій арені. Цей візит підтверджує, що освітня дипломатія та міжнародна співпраця є надзвичайно важливими”, – поділилася Наталія Рева.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *