Якщо ви хочете приготувати смачну й корисну рибу, не витрачаючи багато часу, то цей рецепт для вас.
Інгредієнти:
- скумбрія свіжоморожена 1 шт.
- помідори 2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- лимон 0,5 шт.
- паприка солодка 1 ч. л.
- перець чорний мелений
- сіль
- олія
Приготування:
- Скумбрію розморозьте за кімнатної температури. Рибу випатрайте, видаліть плавці і голову. Вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на великі шматочки.
- Цибулю почистьте, помийте та наріжте кільцями.
- Помідори наріжте кружальцями.
- Форму для запікання змастіть олією. Викладіть шматочки скумбрії, а між ними, чергуючи, – кружальця помідорів і кільця цибулі. Зверху полийте соком лимона, посипте паприкою, чорним меленим перцем і сіллю.
- Запікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Поради:
- Під час подавання прикрасьте страву лимоном і зеленню.