Рецепт дня: Запечена скумбрія з помідорами та цибулею

Якщо ви хочете приготувати смачну й корисну рибу, не витрачаючи багато часу, то цей рецепт для вас.

Інгредієнти:

  • скумбрія свіжоморожена 1 шт.
  • помідори 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • лимон 0,5 шт.
  • паприка солодка 1 ч. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • олія

Приготування:

  1. Скумбрію розморозьте за кімнатної температури. Рибу випатрайте, видаліть плавці і голову. Вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на великі шматочки.
  2. Цибулю почистьте, помийте та наріжте кільцями.
  3. Помідори наріжте кружальцями.
  4. Форму для запікання змастіть олією. Викладіть шматочки скумбрії, а між ними, чергуючи, – кружальця помідорів і кільця цибулі. Зверху полийте соком лимона, посипте паприкою, чорним меленим перцем і сіллю.
  5. Запікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.

Поради:

  •  Під час подавання прикрасьте страву лимоном і зеленню.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *