Приготування:
1. Спочатку замаринуйте куряче філе стегна в суміші меду, лимонного соку, подрібненого часнику, оливкової олії та улюблених спецій. Це маринування дозволить м’ясу увібрати аромати, а також зробить його ніжним і соковитим. Залиште маринуватися на 30-60 хвилин.
2. Поки стегна маринуються, підготуйте овочі. Наріжте картоплю, солодкий перець, кабачок і цибулю на невеликі шматочки. Викладіть їх на деко, полийте оливковою олією, приправте сіллю та спеціями на свій смак. Запікайте овочі до золотистої скоринки.
3. Коли овочі почнуть ставати ніжними, викладіть мариноване куряче філе стегна на деко поруч із ними. Запікайте все разом у розігрітій духовці до готовності, щоб курка була соковитою, а овочі — ніжними та ароматними.
4. При подачі не забудьте прикрасити страву свіжою зеленню — це додасть кольору та свіжості.
Смачна курка, що гармонійно поєднується із запеченими овочами, стане чудовим вибором для вечері, яка задовольнить вас і ваших близьких.
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…