Приготування:
1. Спочатку замаринуйте куряче філе стегна в суміші меду, лимонного соку, подрібненого часнику, оливкової олії та улюблених спецій. Це маринування дозволить м’ясу увібрати аромати, а також зробить його ніжним і соковитим. Залиште маринуватися на 30-60 хвилин.
2. Поки стегна маринуються, підготуйте овочі. Наріжте картоплю, солодкий перець, кабачок і цибулю на невеликі шматочки. Викладіть їх на деко, полийте оливковою олією, приправте сіллю та спеціями на свій смак. Запікайте овочі до золотистої скоринки.
3. Коли овочі почнуть ставати ніжними, викладіть мариноване куряче філе стегна на деко поруч із ними. Запікайте все разом у розігрітій духовці до готовності, щоб курка була соковитою, а овочі — ніжними та ароматними.
4. При подачі не забудьте прикрасити страву свіжою зеленню — це додасть кольору та свіжості.
Смачна курка, що гармонійно поєднується із запеченими овочами, стане чудовим вибором для вечері, яка задовольнить вас і ваших близьких.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Сьогодні побували на Донецькому напрямку - у хлопців з…
Про ремонтні роботи повідомили на "Аульському водоводі". "Шановні мешканці Лівобережної частини м.Кам'янське! У зв'язку з…
Піклування про себе — перший крок до змін Громадська організація «Бджола» спільно з Центром молодіжних…
Вдень після влучання FPV-дрону зайнявся легковий автомобіль у місті Нікополь. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 6…
Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. "За останній тиждень у нашій області зафіксовано…
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "3 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного…