Інгредієнти:
Для того щоб салат “Шуба” з червоною рибою вийшов дійсно смачним, вам потрібно правильно замаринувати рибу. Для цього зріжте шкіру і видаліть кістки, обробіть філе горілкою, змішайте цукор з сіллю і натріть сумішшю рибу. Затягніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 12 годин, потім злийте воду з риби.
Далі приготуйте пасту з авокадо – дістаньте м’якоть, додайте олію, сіль, лимонний фреш. Пробийте занурювальним блендером.
Приготування:
Працівники кримінальні поліції Дніпра затримали підозрювану у збуті наркотиків. Затримана налагодила продаж метамфетаміну на території…
«Ніколи, ні за яких обставин не повідомляйте паролі, а також інформацію, про дані своєї банківської…
Реабілітація може знадобитися після перенесення операцій, внаслідок травмувань, тривалого лікування або хвороб. З початку повномасштабного…
«Потік. Останній кіт на Землі» – пригодницька анімаційна стрічка від латвійського режисера Ґінтса Зільбалодіса, яка…
У четвер, 7 листопада, на проспекті Героїв сталася ДТП. Тут під колеса Chevrolet потрапили чоловік…
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень жінці поліцейські Дніпра затримали 51-річного містянина. Під час конфлікту співмешканець…