Інгредієнти:
Для того щоб салат “Шуба” з червоною рибою вийшов дійсно смачним, вам потрібно правильно замаринувати рибу. Для цього зріжте шкіру і видаліть кістки, обробіть філе горілкою, змішайте цукор з сіллю і натріть сумішшю рибу. Затягніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 12 годин, потім злийте воду з риби.
Далі приготуйте пасту з авокадо – дістаньте м’якоть, додайте олію, сіль, лимонний фреш. Пробийте занурювальним блендером.
Приготування:
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У неділю, 24 серпня, на перехресті проспекту Поля та вулиці Ульянівської сталася аварія. Там машина…
Сумну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "17 липня 2024 року в бою поблизу Красногорівки…
У заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У Центрі надання соціальних послуг Заводського відділу…
Днями директор Театру ім. Лесі Українки Маргарита Кудіна була запрошена до культурного діалогу - #MeetUP: «Традиції…
Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для…