Інгредієнти:
Приготування:
1. Порізати помідори, болгарський перець та крабові палички. Цибулину подрібнити разом із зеленим пір’ям.
2. Креветки відварити в солоній воді й перекинути в друшляк.
3. Сир порізати тонкими пластинками. Салат сполоснути, обсушити й довільно подрібнити.
4. Все змішати. Посолити та поперчити. Заправити оливковою олією. За бажанням можна додати до салату трохи соєвого соусу.
Разом із головою Благодійного фонду «Осоння України» Олександром Крутько вчора відвідали наших бійців ТРО Камʼянського…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Сьогодні мав честь нагородити наших освітян, які гідно…
У місті Львів з 18 по 21 листопада пройшов Чемпіонат України серед юніорів зі спортивної…
З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території України та недопущення занесення африканської чуми свиней…
20 листопада на базі Комунального закладу «Станція юних техніків» Камʼянської міської ради (директор Юлія Пузенко)…
У четвер, 21 листопада, у Дніпрі на Європейській площі впав стовп. Причина - сильний вітер…