Інгредієнти:
Приготування:
1. Порізати помідори, болгарський перець та крабові палички. Цибулину подрібнити разом із зеленим пір’ям.
2. Креветки відварити в солоній воді й перекинути в друшляк.
3. Сир порізати тонкими пластинками. Салат сполоснути, обсушити й довільно подрібнити.
4. Все змішати. Посолити та поперчити. Заправити оливковою олією. За бажанням можна додати до салату трохи соєвого соусу.
Спортсменки з Кам'янського увійшли до складу юніорської збірної України з фрістайлу та джазу. Представниці Школи…
У вівторок, 18 листопада, у Кривому Розі на площі Визволення водій на автомобілі Skoda влетів…
Запечена картопля в духовці - це смачна і дуже проста страва. Потрібно підготувати продукти, помістити…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "7 травня в бою поблизу населеного пункту Володимирівка…
Вночі 19 листопада, на вулиці Тургенєва селища Мала Петриківка Дніпровського району, виникла пожежа. Горів житловий…
Ювенальна поліція України оголосила старт Всеукраїнського інформаційно-просвітницького творчого конкурсу, який проводиться у межах щорічної акції…