Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°. Одне яйце розділіть на білок і жовток. До сиру вмішайте ціле яйце і білок другого, а також цукор, сіль і ванілін. Перемішайте до однорідності. Потім додайте соняшникову олію і перемішайте ще раз. Для повітряності бажано перебити суміш блендером або перетерти через сито.
2. У сирну масу вмішайте половину борошна. Другу половину борошна змішайте з розпушувачем і також вмішайте. Готове тісто вимісіть мокрими руками і розділіть на однакові кружечки.
3. Щоб вийшло пишне тісто на булочки як пух, випікайте булочки відразу після додавання розпушувача. Інакше вироби швидко опадуть.
4. Викладіть булочки на деко з пергаментом, змастіть збитим жовтком і посипте цукром. Випікайте 20 хвилин за 180°.
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 22 по 29 жовтня. КЗ «Музей історії…
Протягом листопада 2025 року фахівці Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості проведуть прийом громадян на…
У четвер, 23 жовтня, на проспекті Богдана Хмельницького сталась ДТП. Там зіштовхнулись Subaru та мотоцикліст. Інцидент…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Вдень і вночі наші захисники боронять небо над…
Про це повідомив в.о. голови ОВА Владислав Гайваненко. "Ворог тероризував Нікопольщину – райцентр, Покровську, Мирівську…
У четвер, 23 жовтня, у Дніпрі на вулиці Байкальскій перехожі стали очевидцями небезпечної ситуації. Там…