Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°. Одне яйце розділіть на білок і жовток. До сиру вмішайте ціле яйце і білок другого, а також цукор, сіль і ванілін. Перемішайте до однорідності. Потім додайте соняшникову олію і перемішайте ще раз. Для повітряності бажано перебити суміш блендером або перетерти через сито.
2. У сирну масу вмішайте половину борошна. Другу половину борошна змішайте з розпушувачем і також вмішайте. Готове тісто вимісіть мокрими руками і розділіть на однакові кружечки.
3. Щоб вийшло пишне тісто на булочки як пух, випікайте булочки відразу після додавання розпушувача. Інакше вироби швидко опадуть.
4. Викладіть булочки на деко з пергаментом, змастіть збитим жовтком і посипте цукром. Випікайте 20 хвилин за 180°.
Захід зібрав чимало місцевих мешканців, дітей та дорослих. Привітати з відкриттям до Вільногірська завітали почесні…
До Дня ідеальної сім’ї у Кам’янському провели особливий захід — сімейний квест «Родина – джерело…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні Кам'янське приймало наймасштабніші Всеукраїнські змагання серед ветеранів…
Вранці у суботу, 19 липня, у Кривому Розі 63-річний чоловік згорів у власному будинку. Про…
Цього дня слід прислухатися до своїх бажань. Також не варто відмовлятися від допомоги чи власних…
У Дніпропетровській області викрили підлітка, який надіслав фейкове повідомлення про мінування школи на замовлення рф.…