Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°. Одне яйце розділіть на білок і жовток. До сиру вмішайте ціле яйце і білок другого, а також цукор, сіль і ванілін. Перемішайте до однорідності. Потім додайте соняшникову олію і перемішайте ще раз. Для повітряності бажано перебити суміш блендером або перетерти через сито.
2. У сирну масу вмішайте половину борошна. Другу половину борошна змішайте з розпушувачем і також вмішайте. Готове тісто вимісіть мокрими руками і розділіть на однакові кружечки.
3. Щоб вийшло пишне тісто на булочки як пух, випікайте булочки відразу після додавання розпушувача. Інакше вироби швидко опадуть.
4. Викладіть булочки на деко з пергаментом, змастіть збитим жовтком і посипте цукром. Випікайте 20 хвилин за 180°.
Сьогодні у межах загальнонаціональної ініціативи «Пліч-о-пліч: згуртовані громади» підписали Меморандум про співпрацю між Кам’янською міською…
У Кам'янському підбили підсумки роботи молодіжного ком’юніті за рік та відзначили найактивніших його представників на…
Сьогодні, 11 грудня, на Новій сцені театру Лесі Українки вітали з 90-річним ювілеєм Ліцей №31…
Служба безпеки та НАБУ ліквідували масштабну схему привласнення оборонних коштів, яка діяла у двох регіонах…
Netflix представив перший тизер-постер фільму "Безсмертна людина", який стане продовженням культового кримінального серіалу "Гострі картузи".…
Найближчими днями в Україні прогнозується різке похолодання. Синоптик Віталій Постригань попередив про арктичне вторгнення у суботу,…