Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°. Одне яйце розділіть на білок і жовток. До сиру вмішайте ціле яйце і білок другого, а також цукор, сіль і ванілін. Перемішайте до однорідності. Потім додайте соняшникову олію і перемішайте ще раз. Для повітряності бажано перебити суміш блендером або перетерти через сито.
2. У сирну масу вмішайте половину борошна. Другу половину борошна змішайте з розпушувачем і також вмішайте. Готове тісто вимісіть мокрими руками і розділіть на однакові кружечки.
3. Щоб вийшло пишне тісто на булочки як пух, випікайте булочки відразу після додавання розпушувача. Інакше вироби швидко опадуть.
4. Викладіть булочки на деко з пергаментом, змастіть збитим жовтком і посипте цукром. Випікайте 20 хвилин за 180°.
Про чергову допомогу на передову розповів мер Андрій Білоусов. "Передали нашим захисникам із 3-ї штурмової…
Поліція Павлограда встановлює місце перебування 37-річного Олександра Головченка. Чоловік розшукується за вчинення кримінального правопорушення. Прикмети:…
За порушення українського міграційного законодавства поліцейські видворять з України громадянина Республіки Азербайджан. 3 вересня працівники…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру двом посадовцям, які вимагали 2500 доларів за вступ до вишу.…
За зібраними матеріалами слідчих суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 7…
4 серпня у віці 91 року пішов із життя легендарний італійський модельєр Джорджіо Армані. Армані…