Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°. Одне яйце розділіть на білок і жовток. До сиру вмішайте ціле яйце і білок другого, а також цукор, сіль і ванілін. Перемішайте до однорідності. Потім додайте соняшникову олію і перемішайте ще раз. Для повітряності бажано перебити суміш блендером або перетерти через сито.
2. У сирну масу вмішайте половину борошна. Другу половину борошна змішайте з розпушувачем і також вмішайте. Готове тісто вимісіть мокрими руками і розділіть на однакові кружечки.
3. Щоб вийшло пишне тісто на булочки як пух, випікайте булочки відразу після додавання розпушувача. Інакше вироби швидко опадуть.
4. Викладіть булочки на деко з пергаментом, змастіть збитим жовтком і посипте цукром. Випікайте 20 хвилин за 180°.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. У Камʼянському зростає дуже розумна і талановита молодь.…
За доказами слідчих поліції суд виніс обвинувальний вирок двом братам, які вбили водія таксі. За…
21 листопада о 18:00 на Новій сцені Театру імені Лесі Українки дивіться комедію “Афера по-українськи”…
Зняв понад 40 тис. гривень з викраденої картки: слідчі Нікопольщини повідомили про підозру зловмиснику. 33-річний чоловік…
Акторка та модель Меган Фокс повідомила про вагітність. Вона опублікувала відверте фото, де позувала з…
З 8 по 10 листопада у місті Вінниця відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики Nokayt…