До дня миру «Батьківщина» організувала дитяче свято

Щороку 21 вересня, в третій тиждень вересня, світова спільнота відзначає– день миру за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. Цього року в нашому місті кам`янська міська організація «ВО Батьківщина» організувала дитяче свято для мешканців Заводського району, на майданчику біля готелю «Зоря».
Організатори свята зазначають, що відзначення цього дня, на жаль, має особливе значення для кожного громадянина України через війну та бойові дії, які тривають на Сході країни. Війна – завжди велика трагедія, найбільш болісна для кожної дитини.
Дитяче свято із багатьма цікавими вікторинами та аніматорами, якому зраділи діти, дозволяє оцінити мирне життя – одну з найвищих цінностей людського життя.
Захист ідеалів миру, зміцнення дружніх відносин між державами, спільна діяльність та зусилля, налаштовані на досягнення миру в усьому світі – ось головні принципи, до яких мають прагнути люди в країнах всього світу.
Чарівлива атмосфера свята, добре проведений час подарували дітям та їх батькам багато гарних емоцій залишив чимало позитивних вражень.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *