Рецепт дня: Тушкований гарбуз з овочами

В осінній період щороку особливої популярності набирають страви з гарбуза. Мало хто не куштував суп із гарбуза або кашу у своєму дитинстві.

Не всі знають, що ще можна приготувати з гарбуза на вечерю, щоб це було ситно і поживно для всієї родини.

Страви з гарбуза на сковорідці виходять дуже смачними та зігріваючими – їх подають із запалу з жару, що чудово підійде в холодний вечір. Пропонуємо рецепт духмяного зарбуза з овочами.

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза;
  • одна морква;
  • одна цибуля;
  • один болгарський перець;
  • два помідори;
  • зіра, італійські трави;
  • сіль, перець, зелень за смаком;
  • рослинна олія.

Приготування: 

1. Гарбуз та решту овочів ріжемо на шматочки. У глибокому посуді розігріваємо олію та смажимо цибулю до прозорості. Далі всипаємо моркву та готуємо її кілька хвилин.

2. Після цього додаємо перець і гарбуз. Перемішуємо та тушкуємо до готовності. Останніми всипаємо помідори. Приправляємо страву до смаку та готуємо ще близько 5 хвилин.

Подавати тушкований гарбуз з овочами потрібно гарячим, посипавши зеленню.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *