Не всі знають, що ще можна приготувати з гарбуза на вечерю, щоб це було ситно і поживно для всієї родини.
Страви з гарбуза на сковорідці виходять дуже смачними та зігріваючими – їх подають із запалу з жару, що чудово підійде в холодний вечір. Пропонуємо рецепт духмяного зарбуза з овочами.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз та решту овочів ріжемо на шматочки. У глибокому посуді розігріваємо олію та смажимо цибулю до прозорості. Далі всипаємо моркву та готуємо її кілька хвилин.
2. Після цього додаємо перець і гарбуз. Перемішуємо та тушкуємо до готовності. Останніми всипаємо помідори. Приправляємо страву до смаку та готуємо ще близько 5 хвилин.
Подавати тушкований гарбуз з овочами потрібно гарячим, посипавши зеленню.
7 вересня у Павлограді на даху п’ятиповерхівки травмувалась 74-річна жінка. На місце приїхали медики. У…
Військових привітав мер Андрій Білоусов. "Сьогодні в Україні відзначається День танкових військ — свято тих,…
У Києві 47-річна уродженка Дніпропетровської області, представниця благодійного фонду, налагодила схему збуту машин, які завезли…
Біля кордону з Румунією спіймали чотирьох правопорушників. Під час переслідування чоловіки не реагували на вимоги…
У Павлограді поліцейські повідомили про підозру чоловіку за крадіжку мобільного телефону. Павлоградські поліцейські викрили 42-річного…
12 вересня на базі ДЮСШ №4 відбулися видовищні Чемпіонат та Кубок міста зі спортивної акробатики.…