Рецепт дня: Салат з картоплею по-корейськи

Однією з найпопулярніших холодних закусок на святковому або повсякденному столі можна сміливо назвати салат з картоплею. Картопля чудово поєднується з різними інгредієнтами. А от як приготувати з неї смачний та оригінальний салат – читайте в матеріалі.

Інгредієнти:

  • Картопля – 5-6 шт.
  • Часник – 2 зубці.
  • Спеції, сіль – за смаком.
  • Соняшникова або інша рослинна олія – 4-5 ст. л.
  • Соєвий соус – 2-3 ст. л.
  • Оцет – 1-2 ч. л.

Приготування:

1. Очищену картоплю натерти на овочерізці дрібною соломкою і залити окропом на 5 хвилин. Злити воду, додати дрібно порізаний або пропущений через прес часник, додати спеції для корейської моркви і перемішати.

Важливо: якщо в складі спецій є сіль, то окремо сіль додавати не потрібно.

2. Добре розігріваємо олію і додаємо її у сиру картоплю, слідом соєвий соус і оцет, добре перемішуємо і ставимо на 4 години в холодильник.

Рекомендуємо періодично перемішувати, оскільки заправка буде стікати на дно посуду. Салат з картоплею соломкою по-корейськи підійде до будь-якого гарніру або м’ясного, рибного блюда.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *