Розглянемо, як приготувати сирники, які вийдуть навіть у того, хто не дружить із кулінарією.
Сирники з манкою виходять особливо ніжними, з хрусткою скоринкою зверху.
Інгредієнти:
Приготування:
1. З’єднайте разом усі інгредієнти. У вас має вийти однорідна суміш.
2. Далі формуємо сирники. Особливо зручно для цього використовувати склянку – просто накрийте ємністю сирник і обертайте, формуючи його круглими стінками.
3. Обсмажуйте сирний десерт на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.
4. Готові сирники варто подавати гарячими, посипавши цукром або разом із варенням, сметаною чи медом.
Якщо хочете приготувати сирники в духовці, то це буде навіть простіше. Для початку розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть на деко сирники з кисломолочного сиру і випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.
У понеділок, 13 жовтня, рибоохоронний патруль зафіксував грубе порушення Правил любительського рибальства на річці Самара,…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Вночі ворог масовано атакував Дніпропетровщину безпілотниками. За…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі російська армія масовано атакувала Дніпропетровщину безпілотниками. За…
Безробітний житель Дніпра виманив у своєї знайомої копії її документів нібито для онлайн-заробітку, однак використав…
У вівторок, 14 жовтня, у Дніпрі на проспекті Праці сталася ДТП. Skoda вʼїхала у дерево.…
Сьогоднішній день наповнений яскравою та творчою енергією, яка спонукає кожного проявити себе. Це час для…