Розглянемо, як приготувати сирники, які вийдуть навіть у того, хто не дружить із кулінарією.
Сирники з манкою виходять особливо ніжними, з хрусткою скоринкою зверху.
Інгредієнти:
Приготування:
1. З’єднайте разом усі інгредієнти. У вас має вийти однорідна суміш.
2. Далі формуємо сирники. Особливо зручно для цього використовувати склянку – просто накрийте ємністю сирник і обертайте, формуючи його круглими стінками.
3. Обсмажуйте сирний десерт на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.
4. Готові сирники варто подавати гарячими, посипавши цукром або разом із варенням, сметаною чи медом.
Якщо хочете приготувати сирники в духовці, то це буде навіть простіше. Для початку розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть на деко сирники з кисломолочного сиру і випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У неділю, 24 серпня, на перехресті проспекту Поля та вулиці Ульянівської сталася аварія. Там машина…
Сумну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "17 липня 2024 року в бою поблизу Красногорівки…
У заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У Центрі надання соціальних послуг Заводського відділу…
Днями директор Театру ім. Лесі Українки Маргарита Кудіна була запрошена до культурного діалогу - #MeetUP: «Традиції…
Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для…