Розглянемо, як приготувати сирники, які вийдуть навіть у того, хто не дружить із кулінарією.
Сирники з манкою виходять особливо ніжними, з хрусткою скоринкою зверху.
Інгредієнти:
Приготування:
1. З’єднайте разом усі інгредієнти. У вас має вийти однорідна суміш.
2. Далі формуємо сирники. Особливо зручно для цього використовувати склянку – просто накрийте ємністю сирник і обертайте, формуючи його круглими стінками.
3. Обсмажуйте сирний десерт на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.
4. Готові сирники варто подавати гарячими, посипавши цукром або разом із варенням, сметаною чи медом.
Якщо хочете приготувати сирники в духовці, то це буде навіть простіше. Для початку розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть на деко сирники з кисломолочного сиру і випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.
За даними українського гідрометеорологічного центру, 05 липня вночі в Дніпропетровській області грози, подекуди град (діаметром…
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "На терміновий запит наших Захисників від громадської…
У Кривому Розі на Об'їзній дорозі вантажний автомобіль, який перевозив продукти, перекинувся на бік та…
У Кам'янському районі поліцейські викрили місцевого мешканця, який вирощував коноплі. На території приватного домоволодіння 56-річний…
Кінокомпанія Amazon MGM Studios показала перший трейлер науково-фантастичного фільму "Проєкт "Аве Марія" (Project Hail Mary),…
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні з можливим бронюванням. Водій 14000-20000…