Розглянемо, як приготувати сирники, які вийдуть навіть у того, хто не дружить із кулінарією.
Сирники з манкою виходять особливо ніжними, з хрусткою скоринкою зверху.
Інгредієнти:
Приготування:
1. З’єднайте разом усі інгредієнти. У вас має вийти однорідна суміш.
2. Далі формуємо сирники. Особливо зручно для цього використовувати склянку – просто накрийте ємністю сирник і обертайте, формуючи його круглими стінками.
3. Обсмажуйте сирний десерт на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.
4. Готові сирники варто подавати гарячими, посипавши цукром або разом із варенням, сметаною чи медом.
Якщо хочете приготувати сирники в духовці, то це буде навіть простіше. Для початку розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть на деко сирники з кисломолочного сиру і випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.
Триває оновлення освітньої інфраструктури Кам’янського. Сьогодні міський голова Андрій Білоусов провів інспекційний об’їзд навчальних закладів,…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 04.04.2025 по 11.04.2025 було…
Поліцейські Кам’янського затримали 44-річного зловмисника. Підозрюваний вдарив потерпілу та відібрав у неї мобільний телефон. Злочин стався…
17 квітня у Музеї історії м. Кам'янське відкриється персональна виставка художниці Анастасії Сокол. "Запрошую вас…
Деталі повідомив мер Андрій Білоусов. "Спортивна реабілітація відіграє ключову роль у поверненні наших захисників і…
Кам’янське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області інформує, що у квітні-травні на території…