Як йдеться на сайті Belling, рецепт можна змінювати за власним смаком. Ця страва розрахована на шість осіб і на неї піде близько 30 хвилин. Готувати можна на плиті або випікати у духовці 20-25 хвилин при 180C з вентилятором.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Візьміть сковороду або сотейник з антипригарним покриттям діаметром 24 см. Розтопіть вершкове масло, додайте туди пудру та цукор. Нагрівайте, поки він не розчиниться.
2. Зніміть сковороду з вогню і дайте трохи охолонути. Далі потрібно вмішати туди борошно, розпушувач і соду. Додайте яйце, ваніль і половину шоколаду.
3. Злегка притисніть тісто ложкою чи лопаткою, щоб воно вирівнялося по сковороді. Зверху посипте шоколадом, що залишився.
4. Готуйте при низькій температурі 20-25 хвилин. Печиво має бути тягучим і м’яким, з хрусткою основою. Не збільшуйте температуру, оскільки можете спалити карамельну основу.
5. Щільно накрийте сковороду кришкою на останні кілька хвилин, якщо відчуєте, що печиво прилипає до дна.
Їсти його можна теплим чи холодним. Подавати краще з кулькою морозива.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У неділю, 24 серпня, на перехресті проспекту Поля та вулиці Ульянівської сталася аварія. Там машина…
Сумну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "17 липня 2024 року в бою поблизу Красногорівки…
У заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У Центрі надання соціальних послуг Заводського відділу…
Днями директор Театру ім. Лесі Українки Маргарита Кудіна була запрошена до культурного діалогу - #MeetUP: «Традиції…
Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для…