Як йдеться на сайті Belling, рецепт можна змінювати за власним смаком. Ця страва розрахована на шість осіб і на неї піде близько 30 хвилин. Готувати можна на плиті або випікати у духовці 20-25 хвилин при 180C з вентилятором.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Візьміть сковороду або сотейник з антипригарним покриттям діаметром 24 см. Розтопіть вершкове масло, додайте туди пудру та цукор. Нагрівайте, поки він не розчиниться.
2. Зніміть сковороду з вогню і дайте трохи охолонути. Далі потрібно вмішати туди борошно, розпушувач і соду. Додайте яйце, ваніль і половину шоколаду.
3. Злегка притисніть тісто ложкою чи лопаткою, щоб воно вирівнялося по сковороді. Зверху посипте шоколадом, що залишився.
4. Готуйте при низькій температурі 20-25 хвилин. Печиво має бути тягучим і м’яким, з хрусткою основою. Не збільшуйте температуру, оскільки можете спалити карамельну основу.
5. Щільно накрийте сковороду кришкою на останні кілька хвилин, якщо відчуєте, що печиво прилипає до дна.
Їсти його можна теплим чи холодним. Подавати краще з кулькою морозива.
Один із найвидатніших фільмів усіх часів "Пролітаючи над гніздом зозулі" отримає телеверсію. Правовласники розробляють новий серіал.…
Вдень 9 липня надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу селища Великоолександрівка Синельниківського району. Внаслідок ДТП…
Щорічно в Дніпропетровській області щорічно реєструється в середньому 100-200 випадків хвороби Лайма. За 6 місяців 2025…
Вранці 10 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у місті Покров з верхнього…
З метою активізації роботи щодо погашення заборгованості та легалізації виплати заробітної плати й зайнятості населення,…
Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики міської ради інформує, що ГО «Центр зайнятості Вільних людей» запрошує ВПО, що…