Як йдеться на сайті Belling, рецепт можна змінювати за власним смаком. Ця страва розрахована на шість осіб і на неї піде близько 30 хвилин. Готувати можна на плиті або випікати у духовці 20-25 хвилин при 180C з вентилятором.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Візьміть сковороду або сотейник з антипригарним покриттям діаметром 24 см. Розтопіть вершкове масло, додайте туди пудру та цукор. Нагрівайте, поки він не розчиниться.
2. Зніміть сковороду з вогню і дайте трохи охолонути. Далі потрібно вмішати туди борошно, розпушувач і соду. Додайте яйце, ваніль і половину шоколаду.
3. Злегка притисніть тісто ложкою чи лопаткою, щоб воно вирівнялося по сковороді. Зверху посипте шоколадом, що залишився.
4. Готуйте при низькій температурі 20-25 хвилин. Печиво має бути тягучим і м’яким, з хрусткою основою. Не збільшуйте температуру, оскільки можете спалити карамельну основу.
5. Щільно накрийте сковороду кришкою на останні кілька хвилин, якщо відчуєте, що печиво прилипає до дна.
Їсти його можна теплим чи холодним. Подавати краще з кулькою морозива.
12 жовтня у плавальному басейні «Акваарена» в Полтаві відбулися змагання з плавання «Осінній старт». У…
11 жовтня у Німеччині (Bad-Salzung) наш земляк та вихованець Кам'янської федерації кіокушин-кан карате Тімур Колішевський…
Осінь - ідеальний сезон для підготовки консервації. Смачні та прості заготовки на зиму зручні тим,…
У понеділок, 13 жовтня, на Набережній Заводській сталась аварія. Там автівка перекинулась на дах. Інцидент…
Чоловіка, який вчинив насильницькі дії сексуального характеру щодо 16-річної дівчини та вбив її, засуджено до…
Американська співачка Кеті Перрі, яка в червні розлучилася з голлівудським актором Орландо Блумом, схоже, закрутила новий роман. Принаймні,…