Як йдеться на сайті Belling, рецепт можна змінювати за власним смаком. Ця страва розрахована на шість осіб і на неї піде близько 30 хвилин. Готувати можна на плиті або випікати у духовці 20-25 хвилин при 180C з вентилятором.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Візьміть сковороду або сотейник з антипригарним покриттям діаметром 24 см. Розтопіть вершкове масло, додайте туди пудру та цукор. Нагрівайте, поки він не розчиниться.
2. Зніміть сковороду з вогню і дайте трохи охолонути. Далі потрібно вмішати туди борошно, розпушувач і соду. Додайте яйце, ваніль і половину шоколаду.
3. Злегка притисніть тісто ложкою чи лопаткою, щоб воно вирівнялося по сковороді. Зверху посипте шоколадом, що залишився.
4. Готуйте при низькій температурі 20-25 хвилин. Печиво має бути тягучим і м’яким, з хрусткою основою. Не збільшуйте температуру, оскільки можете спалити карамельну основу.
5. Щільно накрийте сковороду кришкою на останні кілька хвилин, якщо відчуєте, що печиво прилипає до дна.
Їсти його можна теплим чи холодним. Подавати краще з кулькою морозива.
З 1 по 7 грудня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть юних спортсменів,…
Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. " 19 квітня в бою поблизу населеного пункту Івано-Дар'ївка…
Щорічна премія кінокритиків "Кіноколо", яка відзначає досягнення українського кінематографа та діячів кіноіндустрії, оголосила переможців. Комітет національної премії…
Вибір миючого для посудомийки може здатися простим, але насправді він визначає ідеальну чистоту. Капсули обіцяють…
Сумна новина сколихнула український футбол у перший день зими 2025 року. 1 грудня перестало битись…
У понеділок, 1 грудня, росіяни вдарили по Дніпру балістичною ракетою. Попередньо – є влучання. Очевидці…