Як йдеться на сайті Belling, рецепт можна змінювати за власним смаком. Ця страва розрахована на шість осіб і на неї піде близько 30 хвилин. Готувати можна на плиті або випікати у духовці 20-25 хвилин при 180C з вентилятором.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Візьміть сковороду або сотейник з антипригарним покриттям діаметром 24 см. Розтопіть вершкове масло, додайте туди пудру та цукор. Нагрівайте, поки він не розчиниться.
2. Зніміть сковороду з вогню і дайте трохи охолонути. Далі потрібно вмішати туди борошно, розпушувач і соду. Додайте яйце, ваніль і половину шоколаду.
3. Злегка притисніть тісто ложкою чи лопаткою, щоб воно вирівнялося по сковороді. Зверху посипте шоколадом, що залишився.
4. Готуйте при низькій температурі 20-25 хвилин. Печиво має бути тягучим і м’яким, з хрусткою основою. Не збільшуйте температуру, оскільки можете спалити карамельну основу.
5. Щільно накрийте сковороду кришкою на останні кілька хвилин, якщо відчуєте, що печиво прилипає до дна.
Їсти його можна теплим чи холодним. Подавати краще з кулькою морозива.
Про участь у черговому проєкті ансамблю з Камʼянського "Бандурний тандем" розповіла одна з його керівниць…
Футболіст київського "Динамо" Володимир Бражко офіційно підтвердив роман із популярною блогеркою Дашею Квітковою. Так, до цього ходили чутки…
У Самарівському районі поліцейські затримали підозрюваного, який завдав тяжких тілесних ушкоджень жінці. Під час конфлікту…
Вранці у четвер, 10 липня, на автодорозі H-31, на трасі Дніпро-Чумаки сталася серйозна аварія за…
У Кам’янському та інших районах Дніпропетровщини викрито і припинено діяльність "офісників", що спеціалізувалися на фінансових шахрайствах через…
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: у зв'язку з аварійно-відновлювальними роботами тимчасово частково знеструмлені споживачі 55…