Рецепт дня: Суп з пельменями

Суп з пельменями – це дуже просте блюдо. Однак не всі його готують через нетиповість рецепта і нерозуміння, як приготувати суп з пельменями. Ця страва підніме ваш обід на новий рівень, перетворивши їжу на швидку руку на повноцінний суп.

Інгредієнти:
  • вода – 2 л;
  • картопля – 2 великі;
  • пельмені – 300 г;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • рослинна олія – 1 ст. л.;
  • вершкове масло – 50 г;
  • зелень – маленький пучок;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рис (за бажанням) – 2-3 ст. л.

Приготування:

1. Спочатку готуємо інгредієнти – картоплю чистимо і ріжемо на довільні кубики, моркву натираємо, а цибулю подрібнюємо.

2. Для отримання овочевого бульйону варимо картоплю до готовності, не забуваємо знімати піну. На цьому етапі також додаємо рис, якщо хочемо готувати з ним.

3. В цей час моркву і цибулю обсмажуємо на рослинній олії – це буде наша засмажка.

4. Коли картопля готова, додаємо в суп пельмені і варимо до спливання. Перевіряємо їх на готовність і додаємо засмажку і вершкове масло для смаку. Приправляємо спеціями і посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

За бажанням можна готувати суп з пельменями без картоплі – просто не додавайте її. Ця страва дуже гнучка, адже тільки пельмені тут – обов’язковий атрибут. Наприклад, можна зробити суп з пельменями і яйцем. Для цього їх відварюємо, ріжемо кубиком і додаємо в суп разом з засмажкою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *