Приготування:
1. Спочатку готуємо інгредієнти – картоплю чистимо і ріжемо на довільні кубики, моркву натираємо, а цибулю подрібнюємо.
2. Для отримання овочевого бульйону варимо картоплю до готовності, не забуваємо знімати піну. На цьому етапі також додаємо рис, якщо хочемо готувати з ним.
3. В цей час моркву і цибулю обсмажуємо на рослинній олії – це буде наша засмажка.
4. Коли картопля готова, додаємо в суп пельмені і варимо до спливання. Перевіряємо їх на готовність і додаємо засмажку і вершкове масло для смаку. Приправляємо спеціями і посипаємо дрібно нарізаною зеленню.
За бажанням можна готувати суп з пельменями без картоплі – просто не додавайте її. Ця страва дуже гнучка, адже тільки пельмені тут – обов’язковий атрибут. Наприклад, можна зробити суп з пельменями і яйцем. Для цього їх відварюємо, ріжемо кубиком і додаємо в суп разом з засмажкою.
7 грудня у КЗ «ДЮСШ №1» КМР відбувся відкритий чемпіонат зі спортивної акробатики «Новорічні мрії».…
Чи буває ідеальна свекруха? Астрологи стверджують, що так! І назвали чотири знаки Зодіаку, представниці яких…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "27 жовтня 2023 року в бою поблизу населеного…
9 грудня в приміщенні виконавчого комітету Кам'янської міської ради відбулася важлива подія, що об’єднала фахівців…
Вранці у четвер, 12 грудня, в Дніпрі під колесами автомобіля загинула жінка. Момент смертельної аварії…
Жителя Дніпропетровщини, який заблукав у горах, коли намагався втекти до Румунії, врятували ДСНС. Про це…