Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Суп з пельменями

Суп з пельменями – це дуже просте блюдо. Однак не всі його готують через нетиповість рецепта і нерозуміння, як приготувати суп з пельменями. Ця страва підніме ваш обід на новий рівень, перетворивши їжу на швидку руку на повноцінний суп.

Інгредієнти:
  • вода – 2 л;
  • картопля – 2 великі;
  • пельмені – 300 г;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • рослинна олія – 1 ст. л.;
  • вершкове масло – 50 г;
  • зелень – маленький пучок;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рис (за бажанням) – 2-3 ст. л.

Приготування:

1. Спочатку готуємо інгредієнти – картоплю чистимо і ріжемо на довільні кубики, моркву натираємо, а цибулю подрібнюємо.

2. Для отримання овочевого бульйону варимо картоплю до готовності, не забуваємо знімати піну. На цьому етапі також додаємо рис, якщо хочемо готувати з ним.

3. В цей час моркву і цибулю обсмажуємо на рослинній олії – це буде наша засмажка.

4. Коли картопля готова, додаємо в суп пельмені і варимо до спливання. Перевіряємо їх на готовність і додаємо засмажку і вершкове масло для смаку. Приправляємо спеціями і посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

За бажанням можна готувати суп з пельменями без картоплі – просто не додавайте її. Ця страва дуже гнучка, адже тільки пельмені тут – обов’язковий атрибут. Наприклад, можна зробити суп з пельменями і яйцем. Для цього їх відварюємо, ріжемо кубиком і додаємо в суп разом з засмажкою.

Олена

Recent Posts

Зіркова кам’янчанка розповіла про виховання доньок: “Я не класична мама”

Українська співачка родом з Кам'янського Віра Брежнєва вперше за тривалий час розповіла про своїх дітей і…

19 хв. ago

Видатний скульптор Кам’янського відсвяткував ювілей

18 травня відсвяткував 75-річний ювілей почесний громадянин нашого міста, видатний скульптор Хачатрян Гарнік Ашотович. За…

48 хв. ago

У Кам’янському продовжується будівництво меморіального комплексу на честь загиблих Захисників

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Приступили до другого етапу будівництва меморіального комплексу на…

1 годину ago

Кам’янські веслувальники – призери обласного чемпіонату

17-18 травня в місті Дніпро відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з веслування на байдарках і каное…

1 годину ago

Рецепт дня: Салат Коул слоу

Весна принесла із собою не тільки тепло, а й велику кількість свіжих овочів. На тлі…

2 години ago

До уваги кам’янчан: знову подорожчав популярний овоч

Цього тижня в Україні зафіксовано чергове зростання цін на торішні столові буряки. Про це повідомляють аналітики проєкту EastFruit. Згідно з даними,…

2 години ago