Приготування:
1. Спочатку готуємо інгредієнти – картоплю чистимо і ріжемо на довільні кубики, моркву натираємо, а цибулю подрібнюємо.
2. Для отримання овочевого бульйону варимо картоплю до готовності, не забуваємо знімати піну. На цьому етапі також додаємо рис, якщо хочемо готувати з ним.
3. В цей час моркву і цибулю обсмажуємо на рослинній олії – це буде наша засмажка.
4. Коли картопля готова, додаємо в суп пельмені і варимо до спливання. Перевіряємо їх на готовність і додаємо засмажку і вершкове масло для смаку. Приправляємо спеціями і посипаємо дрібно нарізаною зеленню.
За бажанням можна готувати суп з пельменями без картоплі – просто не додавайте її. Ця страва дуже гнучка, адже тільки пельмені тут – обов’язковий атрибут. Наприклад, можна зробити суп з пельменями і яйцем. Для цього їх відварюємо, ріжемо кубиком і додаємо в суп разом з засмажкою.
Українська співачка родом з Кам'янського Віра Брежнєва вперше за тривалий час розповіла про своїх дітей і…
18 травня відсвяткував 75-річний ювілей почесний громадянин нашого міста, видатний скульптор Хачатрян Гарнік Ашотович. За…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Приступили до другого етапу будівництва меморіального комплексу на…
17-18 травня в місті Дніпро відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з веслування на байдарках і каное…
Весна принесла із собою не тільки тепло, а й велику кількість свіжих овочів. На тлі…
Цього тижня в Україні зафіксовано чергове зростання цін на торішні столові буряки. Про це повідомляють аналітики проєкту EastFruit. Згідно з даними,…