Такі ласощі нікого не залишить байдужим, більш того – тільки у вас вийде приготувати їх так, як подобається вам і вашій родині. Швидше записуйте технологію, за якою робиться найсмачніша шоколадна ковбаса – рецепт на століття.
Інгредієнти:
- Какао – 3 ст. ложки
- Цукор – 1 стакан
- Молоко – 3 ст. ложки
- Ванілін – 1/2 ч. ложки
- Вершкове масло – 180-150 г
- Горіхи (мигдаль + арахіс) – 150 г
- Яйце – 1 шт.
- Печиво пісочне – 400 г
- Коньяк – 1 ст. л
Приготування:
1. Змішайте в ємності какао, цукор і молоко, додайте вершкове масло, нарізане шматочками, і поставте каструлю на вогонь. Постійно помішуючи, дочекайтеся закипання, потім приберіть ємність з плити.
2. Додайте яйце, ванілін і коньяк, збийте вінчиком.
3. Горіхи обсмажте на сухій сковороді, перебийте в блендері.
4. Поламайте печиво на шматочки, викладіть його в шоколадну суміш, туди ж висипте горіхи.
5. Викладіть масу на плівку, загорніть в ковбаску. Приберіть в холодильник на 2-3 години, потім подавайте до столу.