Важко знайти українця, який не любить Олів’є – цей салат давно став хітом зимового сезону, а особливо новорічних свят. Для тих, хто втомився від Олів’є з куркою або ковбасою, пропонуємо шикарний вишуканий варіант.
Салат Олів’є, приготований за цією технологією, точно дасть зрозуміти гостям, що дім у вас – повна чаша, а майстерність кулінарії ви освоїли на “відмінно”. Для того щоб перетворити звичайну страву на царський рецепт Олів’є, необхідно замінити два звичних продукти іншими.
Інгредієнти:
- 2 картоплини;
- 2 солоні огірки;
- 2 моркви;
- 300 гр грибів;
- 300 гр яловичого язика;
- 2 свіжих огірки;
- 4 курячих яйця;
- 100 гр консервованого горошку;
- майонез;
- чорний мелений перець.
Приготування:
1. Після того як інгредієнти на Олів’є будуть куплені, вам необхідно їх підготувати. Картоплю і моркву залити холодною водою, відварити до готовності. Так само вчинити з яловичим язиком і яйцями. Остудити всі ці продукти, нарізати дрібними кубиками.
2. Те ж саме проробити з огірками. Гриби підсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.
3. Змішати всі інгредієнти в одній ємності, додати до них горошок. Заправити майонезом, посипати чорним перцем, перемішати.
Ось так і робиться шикарний царський салат Олів’є – рецепт його доступніший, ніж, наприклад, варіації з раками, але в підсумку страва виходить неймовірно смачною і вишуканою.