Рецепт дня: Вівсяне печиво без борошна

З цукром або медом, з яйцями і без, і навіть без борошна – існують найрізноманітніші рецепти вівсяного печива на будь-який смак і на всі випадки життя.

Рецепт для тих, хто бореться із зайвими кілограмами. У цьому печиві немає не тільки борошна, а й яєць і цукру – замість них банани і сухофрукти.

Інгредієнти:

  • банани – 200 г ( 2 шт.);
  • вівсяні пластівці – 150 г;
  • родзинки, курага, чорнослив – 100 г;
  • ванілін – на кінчику ножа;
  • кориця – 1/2 ч. л.

Приготування:

1. Розімніть банани виделкою або пробийте в блендері. Додайте вівсяні пластівці, ванілін, корицю і сіль, перемішайте, накрийте харчовою плівкою і залиште на півгодини.

2. Помийте і обдайте окропом сухофрукти. Поріжте курагу і чорнослив на шматочки, додайте разом з родзинками до бананово-вівсяної маси, перемішайте.

3. Сформуйте печиво, викладіть на деко з пергаментом. Випікайте в розігрітій духовці при температурі 180°C 10-15 хвилин.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *