«Батьківщина» привітала ветеранів Заводського терценту Кам’янського

Напередодні дня людей похилого віку і ветеранів, який відзначається в Україні та світі 1 жовтня, до територіального центру соціального обслуговування Заводського району завітали представники кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» та «Благодійного фонду О. Плахотніка «Рідне місто» .
В територіальному центрі на чаювання, зібралися люди похилого віку та ветерани праці.
«Сьогодні ми завітали до вас привітати та висловити своє визнання вашим життям. Завдяки найкращим людських якостям: совісті, гідності, відповідальності, товариськості ваше покоління з честю пройшло нелегкий життєвий шлях, зробив чимало для країни та міста. Ми вдячні вам за вашу сумлінну працю та великий життєвий досвід.
Представники міської организації ВО «Батьківщина» та Фонду О. Плахотника», завжди допомагатимуть у вирішенні ваших злободенних проблем»,– зазначив Валентин Росомаха, заступник голови кам` янської міської організації ВО «Батьківщина».
Під час чаювання слова подяки за плідну діяльність «Батьківщини» та «Благодійного фонду О. Плахотніка «Рідне місто», турботливе ставлення до ветеранів, висловила директор територіального центру Світлана Масеніна.
Наприкінці зустрічі, представники «Благодійного фонду О. Плахотніка Рідне місто», вручили ветеранам солодкі подарунки. Люди залишилися задоволеними та вдячними гостям, запросив їх відвідати наступні заходи терцентру.
Прес-служба міської організації ВО «Батьківщина».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *