Рецепт дня: Запечені яблука із сиром

Запечені яблука – популярний варіант солодких ласощів, який обожнюють і дорослі, і діти. Перевага такого десерту в тому, що його можна вживати абсолютно всім – навіть тим, хто худне.

Додавання в десерт кисломолочного продукту перетворює звичайні запечені яблука на справжній гастрономічний шедевр.

Інгредієнти:

  • два великих яблука;
  • 100 грамів знежиреного сиру;
  • дві чайні ложки меду;
  • одна чайна ложка кунжуту;
  • 10 грамів вершкового масла.
Приготування:
Перед тим як почати готування необхідно розігріти духовку до 200-210 градусів. Також врахуйте, що оригінальний рецепт передбачає використання меду, але якщо ви бажаєте замінити його цукром, цілком можете це зробити.

1. Яблука вимити, ножем зрізати верхівку і вирізати серцевину. Також прибрати за допомогою ножа м’якоть, щоб у вас вийшли горщики з фруктів.

2. Всередину цих саморобних ємностей викласти сир. Зверху полити медом, посипати кунжутом.

3. Форму для запікання змастити вершковим маслом, розмістити всередині яблука. Запікати фрукти 15-20 хвилин за 200 градусів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *