Рецепт дня: Салат “Мандариновий шок”

Жоден новорічний стіл неможливо уявити без салатів. Ці страви не менш важливі для створення святкового настрою, ніж гаряча їжа. У кожної сім’ї є свої кулінарні традиції – хтось не уявляє це свято без “Шуби”, а комусь подобаються сучасні європейські страви.

Ми пропонуємо приготувати салат “Мандариновий шок” із екзотичним поєднанням індички з мандаринами.

Інгредієнти:

  • філе курки або індички – 300 г;
  • пекінська капуста – 0,5 шт.;
  • кукурудза консервована – 1 банка;
  • яйця – 3 шт.;
  • мандарини – 5 шт.;
  • майонез за смаком;
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

1. Зваріть курку та яйця, залиште остигати. Пекінську капусту дрібно порубайте, яйця та курку наріжте кубиком. Мандарини розділіть на часточки, очистіть і наріжте великими шматочками.

2. Збираємо салат із куркою та мандаринами шарами: пекінська капуста, курка або індичка, кукурудза, яйця. Кожен шар змастіть майонезом і підсоліть. Зверху викладіть мандарини і поставте страву просочитися в холодильнику на кілька годин.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *