Рецепт дня: “Морський” салат

Однією з найпопулярніших святкових страв вважається крабовий салат – рецепт класичний знають усі. До нього входить крабове м’ясо або палички, огірки, кукурудза, майонез і яйця. Однак з’ясувалося, що є цікавіші та вдаліші рецепти.

Витончений смак цієї страви точно сподобається любителям морепродуктів. “Морський” салат виходить ніжним, свіжим і дуже смачним.

Інгредієнти:

  • чотири яйця;
  • 3-4 заморожених кальмара;
  • упаковка крабових паличок – 200 грамів;
  • два свіжих огірки;
  • банка консервованого горошку – 200 грамів;
  • зелена цибуля;
  • варені креветки – за бажанням;
  • перець, сіль, майонез.
Приготування:

1. Яйця відварити до готовності, остудити, почистити, нарізати дрібним кубиком.

2. Тушки кальмара відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини, коли охолонуть, нарізати кільцями.

3. З’єднати яйця і кальмар в одній мисці. Туди додати консервований горошок, огірки та крабові палички, нарізані кубиком. Посолити і поперчити салат крабовий, заправити майонезом, прикрасити зеленою цибулею, перемішати і подати до столу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *