Однією з найпопулярніших святкових страв вважається крабовий салат – рецепт класичний знають усі. До нього входить крабове м’ясо або палички, огірки, кукурудза, майонез і яйця. Однак з’ясувалося, що є цікавіші та вдаліші рецепти.
Витончений смак цієї страви точно сподобається любителям морепродуктів. “Морський” салат виходить ніжним, свіжим і дуже смачним.
Інгредієнти:
- чотири яйця;
- 3-4 заморожених кальмара;
- упаковка крабових паличок – 200 грамів;
- два свіжих огірки;
- банка консервованого горошку – 200 грамів;
- зелена цибуля;
- варені креветки – за бажанням;
- перець, сіль, майонез.
1. Яйця відварити до готовності, остудити, почистити, нарізати дрібним кубиком.
2. Тушки кальмара відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини, коли охолонуть, нарізати кільцями.
3. З’єднати яйця і кальмар в одній мисці. Туди додати консервований горошок, огірки та крабові палички, нарізані кубиком. Посолити і поперчити салат крабовий, заправити майонезом, прикрасити зеленою цибулею, перемішати і подати до столу.