Витончений смак цієї страви точно сподобається любителям морепродуктів. “Морський” салат виходить ніжним, свіжим і дуже смачним.
Інгредієнти:
1. Яйця відварити до готовності, остудити, почистити, нарізати дрібним кубиком.
2. Тушки кальмара відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини, коли охолонуть, нарізати кільцями.
3. З’єднати яйця і кальмар в одній мисці. Туди додати консервований горошок, огірки та крабові палички, нарізані кубиком. Посолити і поперчити салат крабовий, заправити майонезом, прикрасити зеленою цибулею, перемішати і подати до столу.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
Щороку, в першу неділю серпня, Україна вшановує тих, хто тримає наше небо під захистом –…
У Нікополі поліція затримала підозрюваного у вуличному пограбуванні. Нападник завдав потерпілому декілька ударів в обличчя, забрав…
Поліцейські Кривого Рогу затримали підозрюваного у підпалі будинку знайомої. Вирішивши помститися жінці, раніше судимий чоловік…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "26 липня в бою поблизу населеного пункту Піщане…
У Дніпрі поліцейські викрили незаконний посів конопель. Правоохоронці встановили, що 33-річний житель Самарського району на…