Витончений смак цієї страви точно сподобається любителям морепродуктів. “Морський” салат виходить ніжним, свіжим і дуже смачним.
Інгредієнти:
1. Яйця відварити до готовності, остудити, почистити, нарізати дрібним кубиком.
2. Тушки кальмара відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини, коли охолонуть, нарізати кільцями.
3. З’єднати яйця і кальмар в одній мисці. Туди додати консервований горошок, огірки та крабові палички, нарізані кубиком. Посолити і поперчити салат крабовий, заправити майонезом, прикрасити зеленою цибулею, перемішати і подати до столу.
Найближчими днями буде переважно суха та спекотна погода. Лише подекуди пройдуть короткочасні дощі. Втім, уже…
У ніч з 6 на 7 червня ворог здійснив комбіновану атаку по містах. Численні вибухи…
За замах на вбивство суд виніс вирок мешканцю Кривого Рогу. 24-річний фігурант вдарив ножем чоловіка…
Про наслідки ударів повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі область пережила комбіновану атаку росіян. Наші…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Вночі область пережила комбіновану атаку…
Про це розповіла керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса…