Витончений смак цієї страви точно сподобається любителям морепродуктів. “Морський” салат виходить ніжним, свіжим і дуже смачним.
Інгредієнти:
1. Яйця відварити до готовності, остудити, почистити, нарізати дрібним кубиком.
2. Тушки кальмара відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини, коли охолонуть, нарізати кільцями.
3. З’єднати яйця і кальмар в одній мисці. Туди додати консервований горошок, огірки та крабові палички, нарізані кубиком. Посолити і поперчити салат крабовий, заправити майонезом, прикрасити зеленою цибулею, перемішати і подати до столу.
Про них повідомив мер Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті про звіт діяльність міського…
У Дніпрі допомогли чоловіку, що загубився, повернутися додому. Днями в поліцію звернулася небайдужа містянка і…
Медичні заклади Дніпропетровської обласної ради у містах Кривий Ріг, Самара, Шахтарське, Вільногірськ, Жовті Води, Апостолове…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "27 грудня в бою поблизу населеного пункту Розлив…
Мешканець Самарівського району вирішив скоротити собі віку та встромив ножа у живіт, пошкодивши внутрішні органи.…
4 грудня, о 15:07, в Павлограді на вулиці Незалежності загорівся житловий будинок. По прибуттю надзвичайників…