Витончений смак цієї страви точно сподобається любителям морепродуктів. “Морський” салат виходить ніжним, свіжим і дуже смачним.
Інгредієнти:
1. Яйця відварити до готовності, остудити, почистити, нарізати дрібним кубиком.
2. Тушки кальмара відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини, коли охолонуть, нарізати кільцями.
3. З’єднати яйця і кальмар в одній мисці. Туди додати консервований горошок, огірки та крабові палички, нарізані кубиком. Посолити і поперчити салат крабовий, заправити майонезом, прикрасити зеленою цибулею, перемішати і подати до столу.
Місто Кам'янське відзначило свою 275-ту річницю, і найкращим подарунком містянам до цієї знаменної події традиційно…
Монети номіналом 10 копійок поступово вилучатимуться з готівкового обігу уже від 1 жовтня 2025 року. Про це передає пресслужба НБУ. Нацбанк…
Вийшов трейлер напруженого трилера "Служниця" (The Housemaid), знятого на основі однойменного роману-бестселера американської авторки та…
На вулиці Тополиній у Дніпрі невідомі хулігани розстріляли припарковані легкові автомобілі, передає "Відомо" з посиланням…
На Дніпропетровщині повідомлено про підозру ексбухгалтерці комунального підприємства, яка привласнила 4,8 млн грн бюджетних коштів.…
Двоє мешканців Дніпропетровської області та одного мешканця Волині затримано під час підготовки до незаконного переходу…