Ми пропонуємо взяти лише два інгредієнти з класичного салату та приготувати зовсім нову закуску, яка здивує своїм барвистим виглядом і злегка гострим смаком. Крабовому салату з корейською морквою це точно вдасться.
Інгредієнти:
1. Почніть із яєць – відваріть до готовності.
2. Наріжте їх і сир із паличками кубиком або довільними шматочками. Додайте моркву, зелень і соус.
3. Посипте спеціями та перемішайте. Після цього можна подавати салат із крабовими паличками та яйцями.
28 жовтня в Центральній бібліотеці м. Кам’янського відбулася інформаційна сесія для жінок «Тривога. Причини та…
Новостворена команда з баскетболу на кріслах колісних «ТитаниUA» провела перше тренування. У складі збірної ветерани,…
У Дніпрі судитимуть чоловіка, який обікрав приватний будинок. Слідчі завершили досудове розслідування стосовно підозрюваного, який…
Російський актор та гуморист Роман Попов, який є уродженцем Конотопа, помер від раку головного мозку. Хворобу…
Директор департаменту освіти Камʼянського Наталія Рева опублікувала звернення Духовної ради церков і релігійних організацій міста…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 29 жовтня по 5 листопада: Музей історії…