Ми пропонуємо взяти лише два інгредієнти з класичного салату та приготувати зовсім нову закуску, яка здивує своїм барвистим виглядом і злегка гострим смаком. Крабовому салату з корейською морквою це точно вдасться.
Інгредієнти:
1. Почніть із яєць – відваріть до готовності.
2. Наріжте їх і сир із паличками кубиком або довільними шматочками. Додайте моркву, зелень і соус.
3. Посипте спеціями та перемішайте. Після цього можна подавати салат із крабовими паличками та яйцями.
17 квітня у Музеї історії міста Кам'янське відбулося відкриття першої персональної виставки живопису Анастасії Сокол…
У п'ятницю, 18 квітня, на Криворізькій трасі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє "Відомо" з посиланням…
Наближається одне з найголовніших християнських свят – Воскресіння Христове. Як зазначили раніше в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, у…
У мережі з'явилася інформації про нібито таємне оновлення українського паспорта співачкою Ані Лорак, яка після…
Про проведення робіт повідомили на підприємстві Каметсталь. "Шановні мешканці Кам'янського! 21 квітня з 12:00 до…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 11.04.2025 по 18.04.2025 було…