Ситний салат із курячими сердечками може бути одночасно закускою і другою стравою. Усі інгредієнти в ньому ідеально доповнюють один одного. Гарантуємо, що гості будуть у захваті. У цьому рецепті сердечка так вдало замасковані, що страва сподобається навіть тим, хто їх не любить.
Щоб зробити дуже смачний салат із курячими сердечками, перед приготуванням замочіть головний інгредієнт у молоці на 40-60 хвилин, щоб розм’якшити м’ясо. Обов’язково обріжте плівку та жир, видаліть кров’яні згустки.
Інгредієнти:
- курячі сердечка – 500 г;
- морква по-корейськи – 200 г;
- огірки – 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- болгарський перець – 1 шт.;
- сметана 20% – 100 г;
- оцет – 0,5 стол. л.;
- сіль, перець за смаком.
1. Огірки можна брати як свіжі, так і солоні, а сметану за бажанням замінити майонезом або доповнити гірчицею в зернах.
2. Із сердечок видаліть жир і плівку, викладіть у холодну підсолену воду і варіть 30 хвилин після готовності. Відкиньте на друшляк і остудіть.
3. Цибулю наріжте півкільцями. Викладіть у глибоку миску, залийте оцтом, додайте цукор і сіль. Залиште на 15 хвилин маринуватися.
4. Огірки та перець наріжте кубиком, сердечка – смужками.
5. Змішайте в глибокій мисці м’ясо з огірками, перцем, маринованою цибулею і корейською морквою. Посоліть салат за смаком і заправте сметаною.