Рецепт дня: Салат “Серденько моє”

Ситний салат із курячими сердечками може бути одночасно закускою і другою стравою. Усі інгредієнти в ньому ідеально доповнюють один одного. Гарантуємо, що гості будуть у захваті. У цьому рецепті сердечка так вдало замасковані, що страва сподобається навіть тим, хто їх не любить.

Щоб зробити дуже смачний салат із курячими сердечками, перед приготуванням замочіть головний інгредієнт у молоці на 40-60 хвилин, щоб розм’якшити м’ясо. Обов’язково обріжте плівку та жир, видаліть кров’яні згустки.

Інгредієнти:

  • курячі сердечка – 500 г;
  • морква по-корейськи – 200 г;
  • огірки – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • сметана 20% – 100 г;
  • оцет – 0,5 стол. л.;
  • сіль, перець за смаком.
Приготування:

1. Огірки можна брати як свіжі, так і солоні, а сметану за бажанням замінити майонезом або доповнити гірчицею в зернах.

2. Із сердечок видаліть жир і плівку, викладіть у холодну підсолену воду і варіть 30 хвилин після готовності. Відкиньте на друшляк і остудіть.

3. Цибулю наріжте півкільцями. Викладіть у глибоку миску, залийте оцтом, додайте цукор і сіль. Залиште на 15 хвилин маринуватися.

4. Огірки та перець наріжте кубиком, сердечка – смужками.

5. Змішайте в глибокій мисці м’ясо з огірками, перцем, маринованою цибулею і корейською морквою. Посоліть салат за смаком і заправте сметаною.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *