Повітряне і ніжне пісочне печиво з манки, яке швидко готується – мрія будь-якої господині і її близьких. Вам не доведеться більше їсти сумнівні солодощі з магазину – зробіть смачну випічку своїми руками.
Інгредієнти:
- Молоко – 100 мл.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 80 г.
- Сіль – щіпка.
- Крупа манна – 300 г (в тісто) + для панірування печива.
- Ванільний цукор – 5 г.
- Розпушувач – 8 г.
- Олія рослинна рафінована – 60 г.
Приготування:
1. У миску висипати цукор, ванільний цукор і сіль, вбити яйце. Розмішати віночком, влити рослинну олію.
2. Перемішати до однорідності, додати молоко. Знову перемішати, всипати манку і розпушувач. Перемішати, закрити плівкою і залишити на 60 хвилин.
3. Вимісити тісто, скачати з нього кульки, обваляти їх в манці і викласти на деко, застелене папером.
4. Випікати 30-35 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Ніжне печиво з манки можна подавати до чаю або кави.