Рецепт дня: Найніжніше печиво з манки

Повітряне і ніжне пісочне печиво з манки, яке швидко готується – мрія будь-якої господині і її близьких. Вам не доведеться більше їсти сумнівні солодощі з магазину – зробіть смачну випічку своїми руками.

Інгредієнти:

  • Молоко – 100 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 80 г.
  • Сіль – щіпка.
  • Крупа манна – 300 г (в тісто) + для панірування печива.
  • Ванільний цукор – 5 г.
  • Розпушувач – 8 г.
  • Олія рослинна рафінована – 60 г.
Приготування:

1. У миску висипати цукор, ванільний цукор і сіль, вбити яйце. Розмішати віночком, влити рослинну олію.

2. Перемішати до однорідності, додати молоко. Знову перемішати, всипати манку і розпушувач. Перемішати, закрити плівкою і залишити на 60 хвилин.

3. Вимісити тісто, скачати з нього кульки, обваляти їх в манці і викласти на деко, застелене папером.

4. Випікати 30-35 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Ніжне печиво з манки можна подавати до чаю або кави.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *