Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи – за духовкою.
Інгредієнти:
1. Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин.
2. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть шпинат. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками.
Рибу потрібно брати без дрібних кісток – наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.
3. Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, шпинат.
4. Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
У місті на Дніпропетровщині жінка підірвалася на міні типу "пелюстка". Про це повідомляє "Дніпро Оперативний",…
19 квітня у Дніпрі відбувся Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2010–2011…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Ніч минула спокійно, надзвичайних подій на території міста…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Агресор продовжував атакувати Нікопольщину дронами-камікадзе. Потерпали Нікополь і…
З 17 по 19 квітня у Дніпрі відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики Dnipro Diamonds…
Овен Цей день принесе вам несподіваний збіг обставин, який змусить поглянути на звичні речі під…