Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи – за духовкою.
Інгредієнти:
1. Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин.
2. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть шпинат. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками.
Рибу потрібно брати без дрібних кісток – наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.
3. Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, шпинат.
4. Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
Російський удар знеструмив шахти на Дніпропетровщині: триває підйом гірників на поверхню. Про це повідомляє Міністерство…
Співачка Віра Брежнєва, яка народилася і виросла у Кам'янському, вперше за тривалий час показалась з молодшою донькою Сарою…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "26 жовтня поблизу населеного пункту Новоолександрівка на Дніпропетровщині,…
З 24 по 31 жовтня у Коломиї (Івано-ФРанківська область) відбувся Чемпіонат України з класичного пауерліфтингу…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Рятувальники дістали з-під завалів тіло загиблого камʼянчанина —…
Визначили кращих в області у наданні соціальних послуг. Кам’янська, Покровська, що на Нікопольщині, Павлоградська, Криворізька…