Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи – за духовкою.
Інгредієнти:
1. Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин.
2. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть шпинат. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками.
Рибу потрібно брати без дрібних кісток – наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.
3. Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, шпинат.
4. Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
10 січня 2025 року у Кам’янському відбувся І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН. На конкурс-захист…
Цього тижня у Центрі соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб Кам’янського відбудеться декілька заходів. Так, у четвер, 16…
Вдень 14 січня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Поштовій міста Підгородне…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Цього року впровадили в межах Кам’янської міської територіальної…
Українська співачка Злата Огнєвіч відсвяткувала день народження. Артистці виповнилося 39 років. У своєму Instagram виконавиця з нагоди…
За процесуального керівництва Павлоградської окружної прокуратури повідомлено про підозру 38-річній жінці у незаконному придбанні, зберіганні,…