Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи – за духовкою.
Інгредієнти:
1. Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин.
2. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть шпинат. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками.
Рибу потрібно брати без дрібних кісток – наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.
3. Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, шпинат.
4. Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
Щороку, в першу неділю серпня, Україна вшановує тих, хто тримає наше небо під захистом –…
У Нікополі поліція затримала підозрюваного у вуличному пограбуванні. Нападник завдав потерпілому декілька ударів в обличчя, забрав…
Поліцейські Кривого Рогу затримали підозрюваного у підпалі будинку знайомої. Вирішивши помститися жінці, раніше судимий чоловік…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "26 липня в бою поблизу населеного пункту Піщане…
У Дніпрі поліцейські викрили незаконний посів конопель. Правоохоронці встановили, що 33-річний житель Самарського району на…