Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи – за духовкою.
Інгредієнти:
1. Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин.
2. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть шпинат. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками.
Рибу потрібно брати без дрібних кісток – наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.
3. Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, шпинат.
4. Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
На фестивалі побував мер Андрій Білоусов. "Різдвяний вертеп, колядки, щедрівки та традиційні віншування — у…
У Шевченківському районі чоловік проник до салону припаркованого транспортного засобу та умисно підпалив його, після…
На це питання дав відповідь Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Наприкінці року зазвичай підбивають…
У Дніпрі біля ТРК помітили автомобіль BMW, прикрашений гірляндами. Фотографію "святкової" машини поширили міські Telegram-канали,…
Ввечері 25 грудня у Центрально-Міському районі Кривого Рогу в одному з приватних будинків знайшли бездиханне…
Напередодні різдвяних та новорічних свят Група Метінвест подарувала ветеранам Каметсталі та їхнім родинам теплий вечір…