«Міськводоканал» замінює 555 метрів водопроводу в Карнаухівці

Згідно з планом графіку ремонтних робіт на 2018 рік та підготовки підприємства до осінньо-зимового періоду, КВП КМР «Міськводоканалом» проводиться заміна 555 метрів сталевого водопроводу на пластиковий Ду110, по вул. Толстого, що в селищі Карнаухівка. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Заміна сталевого водопроводу на пластиковий проводиться не тільки через підготовку міста до зими, а через нагальну потребу. На вулиці Толстого – впродовж останніх чотирьох років зафіксовано багато поривів. Сталева труба встановлена у 1975 році, повністю вичерпала свої технічні можливості, тому потребує негайної заміни. Мешканці Карнаухівки, цієї дільниці відчували постійні проблеми із водопостачанням Роботи проводяться без відключення води. Невдовзі 25 абонентів отримуватимуть якісну послугу від Міськводоканалу»,– зазначив Олександр Плахотнік, генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал».
«Роботи по заміні водопроводу проводяться підприємством разом із підрядниками в рамках укладеної угоди. Стінки труб спаюють терморезисторними муфтами, що забезпечить їх надійне з`єднання. Основні роботи завершать до 10 жовтня, після цього проведуть благоустрій прилеглої території»,– зазначив Олександр Яровой технічний директор КВП КМР «Міськводоканал».
До нового року підприємством КВП КМР «Міськводоканал», заплановано замінити ще 600 метрів стального водопроводу на пластиковий на трьох вулицях Карнаухівки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *