Рецепт дня: Тушкована квашена капуста

Тушкована капуста – це дуже смачна овочева страва, яка чудово підійде на холодну пору року. Її можна готувати з м’ясом, грибами і не тільки.

Ця страва виходить смачною, насиченою та самодостатньою. Її варто разом з рештою вписати у свою кулінарну книгу.

Інгредієнти:

  • 500 грамів квашеної капусти;
  • 500 грамів яловичини або свинини;
  • дві цибулини;
  • одна морква;
  • два помідори;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • олія для смаження;
  • спеції.
Приготування:

1. Нарізаємо м’ясо на шматочки й обсмажуємо до золотистості.

2. Туди додаємо натерту моркву та подрібнену цибулю. Готуйте до м’якості овочів.

3. Далі додаємо порізані кубиками помідори.

4. У цей час промиваємо капусту, щоб прибрати зайву сіль. За потреби нарізаємо її та додаємо на сковорідку, приправляємо та перемішуємо.

5. Останнім всипаємо часник, який попередньо дрібно нарізаємо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні до готовності. На це може піти близько 45 хвилин.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *