Ця страва виходить смачною, насиченою та самодостатньою. Її варто разом з рештою вписати у свою кулінарну книгу.
Інгредієнти:
1. Нарізаємо м’ясо на шматочки й обсмажуємо до золотистості.
2. Туди додаємо натерту моркву та подрібнену цибулю. Готуйте до м’якості овочів.
3. Далі додаємо порізані кубиками помідори.
4. У цей час промиваємо капусту, щоб прибрати зайву сіль. За потреби нарізаємо її та додаємо на сковорідку, приправляємо та перемішуємо.
5. Останнім всипаємо часник, який попередньо дрібно нарізаємо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні до готовності. На це може піти близько 45 хвилин.
Міський голова Андрій Білоусов зустрівся із важковаговиками та обговорив майбутні змагання. "Зустрівся з представниками Федерації…
Вдень 19 грудня у Дніпрі сталася ДТП. Про це повідомляє Телеканал D1. На перехресті вулиць…
Вже втретє Молодіжна рада Камʼянської міської територіальної громади подарувала місту особливу подію – мюзикл «Різдвяні…
На зупинці громадського транспорту "ЗІЛ" у Камʼянському 19 грудня, близько 12:00, виявили бездиханне тіло людини,…
Пройшло пленарне засідання останньої цього року, 26-ї сесії Кам’янської районної ради VIII скликання, яку провів…
Контррозвідка Служби безпеки затримала на Дніпропетровщині ще одного російського агента. Зловмисник відстежував кількість та види…