Ця страва виходить смачною, насиченою та самодостатньою. Її варто разом з рештою вписати у свою кулінарну книгу.
Інгредієнти:
1. Нарізаємо м’ясо на шматочки й обсмажуємо до золотистості.
2. Туди додаємо натерту моркву та подрібнену цибулю. Готуйте до м’якості овочів.
3. Далі додаємо порізані кубиками помідори.
4. У цей час промиваємо капусту, щоб прибрати зайву сіль. За потреби нарізаємо її та додаємо на сковорідку, приправляємо та перемішуємо.
5. Останнім всипаємо часник, який попередньо дрібно нарізаємо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні до готовності. На це може піти близько 45 хвилин.
Слідчі відділення поліції Nº 4 Дніпровського районного управління поліції Nº2 за процесуальним керівництвом із Царичанським…
9–13 вересня у місті Вінниця відбувся Кубок України та Чемпіонат України серед юнаків та дівчат…
З 12 по 14 вересня у Дніпрі відбувся особисто-командний чемпіонат області зі швидких шахів та…
З початку 2025 року в Україні зареєстрували понад 35,5 тисяч кримінальних проваджень за статтею «Шахрайство»…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Протягом ночі на території міста було тихо –…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "На Дніпропетровщині захисники неба збили 2 безпілотники, повідомили…