Ця страва виходить смачною, насиченою та самодостатньою. Її варто разом з рештою вписати у свою кулінарну книгу.
Інгредієнти:
1. Нарізаємо м’ясо на шматочки й обсмажуємо до золотистості.
2. Туди додаємо натерту моркву та подрібнену цибулю. Готуйте до м’якості овочів.
3. Далі додаємо порізані кубиками помідори.
4. У цей час промиваємо капусту, щоб прибрати зайву сіль. За потреби нарізаємо її та додаємо на сковорідку, приправляємо та перемішуємо.
5. Останнім всипаємо часник, який попередньо дрібно нарізаємо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні до готовності. На це може піти близько 45 хвилин.
У рамках реалізації міської програми енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів у нашому місті триває облаштування…
У Кам’янському розпочинається реалізація проєкту «Профорієнтація: Крок до до майбутнього». Проєкт «Профорієнтація: Крок до майбутнього»…
Слідчі м. Самар встановили причетність до злочину 26-річного місцевого мешканця, який викрав гроші з картки…
У вівторок, 21 січня, в Дніпрі на перетині вулиць В’ячеслава Чорновола та Філософської сталася ДТП.…
Про це повідомили в Бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка. "Незабаром у Кам'янському! Руслан Горовий — український…
Баскетболісти ДЮФШ «Надія» 2012 року народження 17-19 січня у місті Кривий Ріг взяли участь у…