Ця страва виходить смачною, насиченою та самодостатньою. Її варто разом з рештою вписати у свою кулінарну книгу.
Інгредієнти:
1. Нарізаємо м’ясо на шматочки й обсмажуємо до золотистості.
2. Туди додаємо натерту моркву та подрібнену цибулю. Готуйте до м’якості овочів.
3. Далі додаємо порізані кубиками помідори.
4. У цей час промиваємо капусту, щоб прибрати зайву сіль. За потреби нарізаємо її та додаємо на сковорідку, приправляємо та перемішуємо.
5. Останнім всипаємо часник, який попередньо дрібно нарізаємо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні до готовності. На це може піти близько 45 хвилин.
У Кам'янському 5-6 червня в СК "Прометей" відбувся турнір ДЮФШ "Надія" з баскетболу серед дітей…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "1 червня внаслідок ракетного обстрілу поблизу населеного пункту…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
6 червня в Кам’янське відбулася робоча нарада щодо впровадження пілотного проєкту “Шлях чемпіонів”, започаткованого Міністерством…
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 8-11 червня по області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна…
СБУ та Нацполіція затримали двох агентів російських спецслужб, які 6 червня вчинили теракт у Дніпрі,…