Ця страва виходить смачною, насиченою та самодостатньою. Її варто разом з рештою вписати у свою кулінарну книгу.
Інгредієнти:
1. Нарізаємо м’ясо на шматочки й обсмажуємо до золотистості.
2. Туди додаємо натерту моркву та подрібнену цибулю. Готуйте до м’якості овочів.
3. Далі додаємо порізані кубиками помідори.
4. У цей час промиваємо капусту, щоб прибрати зайву сіль. За потреби нарізаємо її та додаємо на сковорідку, приправляємо та перемішуємо.
5. Останнім всипаємо часник, який попередньо дрібно нарізаємо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні до готовності. На це може піти близько 45 хвилин.
На місці будівництва побував мер Андрій Білоусов. "Перевірив, як просувається будівництво укриття для Ліцею №22.…
Вже з листопада в усіх офісах ЦНАП Дніпропетровщини можна оформити відстрочку від мобілізації. Подовжити її,…
Про це повідомляє голова облради Микола Лукашук. "Захворюваність на COVID-19 та ГРВІ продовжує знижуватись. Минулого…
Музей історії міста Кам’янське запрошує долучитися до заходів, присвячених Дню пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років.…
До різдвяних свят українцям варто очікувати підвищення цін на низку популярних продуктів. За словами експертів, здорожчання зумовлене сукупністю економічних факторів —…
1 листопада до Музею історії міста завітали справжні ентузіасти та палкі шанувальники української мови. "Навіть…